Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Επιστροφές και… διαχείριση ενόψει ΑΕΛ – «Ζεσταίνεται» ο Καμπελά, εκτός ο Ροντινέι

Ολυμπιακός: Επιστροφές και… διαχείριση ενόψει ΑΕΛ – «Ζεσταίνεται» ο Καμπελά, εκτός ο Ροντινέι.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ το Σάββατο (17:00), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να σκοπεύει να προχωρήσει σε περιορισμένο ροτέισον, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους από το απόγευμα της Τρίτης, με Παναγιώτη Ρέτσο και Γκαμπριέλ Στρεφέτσα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Και οι δύο υπολογίζονται κανονικά από τον Ισπανό τεχνικό, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, που διεκδικεί θέση στην αποστολή.

Αντίθετα, ο Ροντινέι συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα σε όλα τα επικείμενα παιχνίδια, καθώς το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι «φωτιά»: ΑΕΛ εκτός, Μπαρτσελόνα στις 21 Οκτωβρίου και ΑΕΚ στις 26 του μήνα. Έτσι, το ματς της Λάρισας προσφέρεται για διαχείριση δυνάμεων, χωρίς ωστόσο να πέφτει ο πήχης.

Στο πλάνο του Βάσκου τεχνικού φαίνεται να βρίσκεται και ο Ρεμί Καμπελά, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν και τη στήριξη των οπαδών τους στο AEL FC Arena, καθώς όλα δείχνουν πως θα εξασφαλιστούν εισιτήρια για τους φιλάθλους τους. Η επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα αναμένεται εντός της ημέρας.

Με επιστροφές, ενισχυμένο πάγκο και στρατηγική διαχείρισης, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λάρισα με στόχο να συνεχίσει αλάνθαστος πριν το ευρωπαϊκό ραντεβού με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button