Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Σε «Καραϊσκάκης» και Ευρώπη

Αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, το πρόγραμμα ξεκινά με τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ αργότερα το καλό έρχεται με τα δύο ματς του Champions League.

Αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, το πρόγραμμα ξεκινά με τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ αργότερα το καλό έρχεται με τα δύο ματς του Champions League.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)

Ηττημένος από το ντέρμπι της Λεωφόρου βγήκε ο Ολυμπιακός την Κυριακή, χάνοντας από τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό με 2-0. Έτσι είδε την διαφορά από την κορυφή να μεγαλώνει στους έξι βαθμούς. Χρόνος για να μείνει πίσω δεν υπάρχει ωστόσο για την ομάδα του Ανιγκό, αφού σήμερα η σειρά πηγαίνει στο κύπελλο, όπου απέναντι στην ΑΕΚ θα διεκδικήσει μια μεγάλη ανατροπή του 3-0 από τον πρώτο αγώνα.

Έστω και δύσκολα η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ζητούμενο από το εντός έδρας ματς εναντίον του Άρη, αφού επικράτησε με 3-1. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό και όλα θα κριθούν στο υπόλοιπο των πλέι οφ. Στροφή στο κύπελλο τώρα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που καλείται σήμερα να υπερασπιστεί το 3-0 από το πρώτο ματς και να βρεθεί στον τελικό του θεσμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, όμως η ΑΕΚ μπορεί να διαχειριστεί σαν ομάδα το σκορ του πρώτου αγώνα. Επιλογή τα 2-3 Goals στο 2.00 από την Stoiximan.

Μίλαν – Νάπολι (22.00)

Ακόμη μια απώλεια για την Μίλαν στο πρωτάθλημα της Serie A την περασμένη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 με την Έμπολι. Η παρουσία της στην πρώτη τετράδα μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται, όμως όλο το ενδιαφέρον των «ροσονέρι» πηγαίνει πλέον στο Champions League και στον πρώτο προημιτελικό απέναντι στη Νάπολι, όπου θα προσπαθήσουν να βρουν ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Ολοένα και πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλισης του τίτλου βρίσκεται η Νάπολι στην Serie A και αυτό της δίνει το δικαίωμα να αφοσιωθεί πλήρως τώρα στο Champions League. Ιταλικός «εμφύλιος» για την ομάδα του Σπαλέτι, που από την Μίλαν είχε χάσει πριν λίγο καιρό στο πρωτάθλημα με 4-0 και μάλιστα εντός έδρας. Οι «παρτενοπέι» ψάχνουν φέτος την υπέρβαση και στην Ευρώπη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ιταλικός «εμφύλιος» με φόντο τα ημιτελικά του Champions League. Οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα μπροστά να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.85 από το Pamestoixima.

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι (22.00)

Μάλλον δεν πρέπει να την στεναχώρησε ιδιαίτερα η ήττα πρωταθλήματος από την Βιγιαρεάλ με 3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η Μπαρτσελόνα έχει ξεφύγει αρκετά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κυνηγά την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού Champions League και φαντάζει το φαβορί στα δύο παιχνίδια με την προβληματική φέτος Τσέλσι.

Ούτε η νέα έλευση του Λάμπαρντ μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα της Τσέλσι, με αποκορύφωμα την ήττα του Σαββάτου από την Γουλβς με 1-0. Δύσκολα να κυνηγήσει κάτι μέσω της Πρέμιερ Λιγκ, όμως στο Champions League συνεχίζει απτόητη. Μετά την πρόκριση απέναντι στη Ντόρτμουντ, ο συντελεστής δυσκολίας μεγαλώνει στα προημιτελικά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και δη σήμερα στην Ισπανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα τα δεδομένα είναι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης και ειδικά εντός έδρας έχει το πάνω χέρι για τον άσο σε απόδοση 1.75 στον Stoiximan.

Διαβάστε επίσης

Back to top button