Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το Πάσχα τους το έκαναν στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε σε όλα τα πρωταθλήματα του εξωτερικού υπάρχει δράση και προκύπτουν επιλογές. Τρεις αναλύσεις αγώνων για σήμερα:

Το Πάσχα τους το έκαναν στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε σε όλα τα πρωταθλήματα του εξωτερικού υπάρχει δράση και προκύπτουν επιλογές. Τρεις αναλύσεις αγώνων για σήμερα:

Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ (16.30)

Το πιο καθοριστικό διπλό του πρωταθλήματος πέτυχε την περασμένη αγωνιστική η Στουτγάρδη, κερδίζοντας την Μπόχουμ με 3-2. Τεράστια ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, αν και παραμένει τρίτη από το τέλος στην βαθμολογία. Όλα για όλα και σήμερα απέναντι στη Ντόρτμουντ, αφού χρειάζονται και άλλα τρίποντα για να γίνει όντως η διαφορά για την σωτηρία της στην Μπουντεσλίγκα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ντόρτμουντ και συγκεκριμένα κόντρα στην υπολογίσιμη φέτος Ουνιόν Βερολίνου με 2-1. Εδώ που έφτασε η σεζόν διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο, αφού παραμένει στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Κάθε ματες ωστόσο έχει την σημασία του, όπως το σημερινό μέσα στο γήπεδο της Στουτγάρδης, που «καίγεται» και αυτή για βαθμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από μεγάλα σκορ έρχονται οι δύο ομάδες, που ούτως ή άλλως παίζουν επιθετικά. Λογικό και πιθανό το Over 2.5 σε απόδοση 1.70 στην Stoiximan.

Έβερτον – Φούλαμ (17.00)

Δύσκολο το έργο της Έβερτον την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και δεν απέφυγε την ήττα από την ανώτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0. Έτσι παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά έχει την ευκαιρία να ανασάνει σήμερα με μια νίκη κόντρα στην Φούλαμ. Εξάλλου, είναι από τα ματς που πρέπει να κυνηγήσει για να αγωνίζεται και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Φούλαμ, μετρώντας για πρώτη φορά φέτος τέσσερις απανωτές ήττες. Η απουσία του σέντερ φορ της Μίτροβιτς στοιχίζει και με το παραπάνω, ενώ προσφάτως έχασε και από την Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 1-0. Πάντως, βαθμολογικά είναι από τις πιο άνετες ομάδες της κατηγορίας και αναμένεται να τερματίσει κάπου στα μέσα του σχετικού πίνακα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Έβερτον, που αν δεν το πάρει η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει περισσότερο. Ο άσος πληρώνει 2.05 στο Pamestoixima.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς (22.00)

Στα δύσκολα ματς πρωταθλήματος δείχνει πολλές φορές την σοβαρότητα που πρέπει και κάπως έτσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νις με 2-0. Πάντως, αν υπάρχει μια ομάδα που την απειλεί στην Γαλλία, αυτή είναι η Λανς, οπότε με ένα ακόμη τρίποντο για τον Εμπαπέ και την παρέα του θα τελειώσει μια και καλή η υπόθεση τίτλος και θα απομένει μόνο η μαθηματική εξασφάλιση του.

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι η Λανς, που πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. Νέο της «θύμα» η Στρασβούργο με 2-1, φτάνοντας τις τέσσερις απανωτές νίκες. Αποτελεί δίκαια τον δεύτερο πόλο του Σαμπιονά, πίσω μόνο από την πλούσια Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο -6 από την σημερινή της αντίπαλο και σε περίπτωση διπλού θα ανακτήσει ακόμη και ελπίδες για τον τίτλο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες της Γαλλίας και φαντάζει λογικό το να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1.57 από την Novibet.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button