Στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μάχη στο «Μαραντόνα»

Οι δύο πρώτες ρεβάνς στο Champions League έρχονται γρήγορα και έχουμε να κάνουμε με ματς σε Νάπολι και Λονδίνο.

Οι δύο πρώτες ρεβάνς στο Champions League έρχονται γρήγορα και έχουμε να κάνουμε με ματς σε Νάπολι και Λονδίνο. Στοιχηματικά η τριάδα μας από προγνωστικά στοιχήματος θα ξεκινήσει από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Σάντερλαντ – Χάντερσφιλντ (21.45)

Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Τσάμπιονσιπ η Σάντερλαντ και έφτασε σε σημείο να διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ ανόδου. Τελευταίο της «θύμα» η Μπέρμιγχαμ, την οποία κέρδισε με 2-1 και διεύρυνε το αήττητο της σερί στις πέντε αγωνιστικές. Νέα εντός έδρας αναμέτρηση για τις «μαύρες γάτες», φαινομενικά και πάλι στα μέτρα τους, αυτή κόντρα στην ομάδα της Χάντερσφιλντ.

Το αήττητο της Χάντερσφιλντ σταμάτησε στις πέντε αγωνιστικές, χάνοντας από την Σουόνσι εκτός έδρας με 1-0. Σε ακόμη μια περίπτωση παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, όμως στο τέλος έφυγε από το παιχνίδι με άδεια τα… χέρια. Η προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό συνεχίζεται και είναι υποχρεωμένη να παλέψει παντού για βαθμούς. Όπως σήμερα στην δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην ανεβασμένη Σάντερλαντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυσκολότερα παιχνίδια έχει κερδίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σάντερλαντ, που θέλει να κάνει ένα ακόμη άλμα για τα πλέι οφ. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν και το 1.72 στην Stoiximan.

 

Νάπολι – Μίλαν (22.00)

Νέα απώλεια βαθμών για τη Νάπολι, μένοντας στο 0-0 με την Βερόνα εντός έδρας. Εμφανώς επηρεασμένη ότι βρισκόταν εν μέσω αγώνων με την Μίλαν στο Champions League, καθώς έχασε στο πρώτο ματς με 1-0. Με τον τίτλο στην Serie A να μην χάνεται πλέον, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλει να κάνει την υπέρβαση και στο Champions League και αρχικά να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ήρθε για την Μίλαν, αφού κέρδισε τη Νάπολι με 1-0 και απέκτησε πλεονέκτημα για να περάσει στην ημιτελική φάση του Champions League. Από ότι φαίνεται εκεί είναι το μυαλό των περισσότερων στους «ροσονέρι», καθώς στο πρωτάθλημα πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα. Όπως και το περασμένο Σάββατο, όπου έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Μπολόνια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με Οσιμέν παρών, η Νάπολι παίρνει μεγάλη δύναμη επιθετικά και δεν θα ήθελε νέο αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μίλαν. Ο άσος σε απόδοση 1.83 στο Pamestoixima.

 

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)

Αδιόρθωτη στο πρωτάθλημα η Τσέλσι, με νέο αρνητικό αποτέλεσμα την ήττα της από την Μπράιτον εντός έδρας με 2-0. Από το κακό στο χειρότερο οι «μπλε» του Λονδίνου και ούτε οι αλλαγές προπονητών την βοηθούν ιδιαίτερα. Μάλιστα πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει και το όνειρο του Champions League απόψε, από την στιγμή που γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 και πλέον έχει να ανέβει ένα… βουνό.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το δίκαιο 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Τσέλσι στο πρώτο ματς, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κέρδισε και την Κάντιθ με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα. Έτσι προσπαθεί να διατηρήσει το καλύτερο δυνατό ηθικό για την πορεία της στην Ευρώπη, καθώς αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη σήμερα, τότε θα «σφραγίσει» την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα η Τσέλσι, που μπορεί να σκοράρει, όπως βέβαια και η εξαιρετική Ρεάλ Μαδρίτης. Πιθανότερο όλων το Goal/Goal στο 1.70 από την Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button