Στοίχημα

Προγνωστικά: Ελπίζει η Ντόρτμουντ

Από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα τα προγνωστικά του Σαββάτου και συγκεκριμένα σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, αλλά και Μπουντεσλίγκα.

Από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα τα προγνωστικά του Σαββάτου και συγκεκριμένα σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, αλλά και Μπουντεσλίγκα.

Λέστερ – Γουλβς (17.00)

Με την εικόνα που έχει γενικά τελευταία η Λέστερ δεν θα μπορούσε να αναζητήσει κάτι καλό κόντρα στην φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας αναμενόμενα την ήττα με 3-1. Τέταρτη στην σειρά, αλλά είναι ακόμη τυχερή, καθώς η απόσταση για την σωτηρία παραμένει μικρή. Ένας ακόμη τελικός για τις «αλεπούδες», όπου κόντρα στην Γουλβς η νίκη αποτελεί μονόδρομος.

Την κατάλληλη στιγμή έχει «ξυπνήσει» η Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ και με δύο σερί νίκες βρίσκεται πλέον άνετη κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταία επιβλήθηκε της Μπρέντφορντ με 2-0 εντός έδρας και έτσι συνεχίζει χωρίς το περιττό άγχος των περασμένων αγωνιστικών. Με καλή ψυχολογία κόντρα στην Λέστερ σήμερα, με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Περισσότερη ανάγκη νίκης για την Λέστερ, αλλά αμυντικά δέχεται γκολ από τον καθένα. Πιθανό το Goal/Goal σε απόδοση 1.85 στην Stoiximan.

 

Αλμερία – Μπιλμπάο (17.15)

Το αήττητο σερί της Αλμερία σταμάτησε στις τρεις αγωνιστικές, αφού στην συνέχεια συνάντησε την φορμαρισμένη Ατλέτικο στην Μαδρίτη και δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Έστω και με μικρή απόσταση βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, όμως όλα θα κριθούν στις αγωνιστικές που απομένουν. Αρκετά απαιτητικό βέβαια και το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ανεβασμένη Μπιλμπάο.

Η καλύτερη δυνατή ώθηση για να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μπιλμπάο το νικηφόρο 2-0 κόντρα στην Σοσιεδάδ στο τοπικό ντέρμπι. Γενικά έχει πάρει φόρα στο πρωτάθλημα με ένα ικανό αήττητο σερί και έχει βάλει πλώρη για την έκτη θέση της βαθμολογίας. «Κλειδί» να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και αυτή την αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αλμερία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Μπιλμπάο, αλλά με την εικόνα που έχει τελευταία μπορεί να κερδίσει και την Αλμερία για το διπλό στο 1.87 από το Pamestoixima.

 

Ντόρτμουντ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (19.30)

Τεράστια ευκαιρία να πιάσει πάλι την Μπάγερν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε η Ντόρτμουντ, με το 3-3 κόντρα στην Στουτγάρδη και κυρίως με τον τρόπο που αυτό ήρθε. Δεν εγκαταλείπει ωστόσο την προσπάθεια της στο σημείο αυτό, αφού οι αγωνιστικές λιγοστεύουν από εβδομάδα σε εβδομάδα και η απόσταση από την πρώτη θέση είναι μόλις στους δύο βαθμούς.

Έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά στην Μπουντεσλίγκα η Στουτγάρδη και αυτό χρονολογείται πριν από δύο μήνες και περισσότερο. Την τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην έκτη θέση της βαθμολογία. Στο πιο ακατάλληλο σημείο βρήκε να ντεφορμαριστεί η Αϊντραχτ, την στιγμή που το πρόγραμμα δυσκολεύει περισσότερο αυτή την εβδομάδα κόντρα στην δεύτερη Ντόρτμουντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ελάχιστη η διαφορά από την κορυφή για τη Ντόρτμουντ και μπορεί να το πιστέψει περισσότερο. Κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκούρτης έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 1.65 της Novibet.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button