ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: «Το πρώτο βήμα… έγινε!»

Η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας δίνει το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας δίνει το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Ο Έσπερος Λαμίας κέρδισε χθες τον Μακεδονικό με 100-67 σκορ και έκανε το 1-0 στις νίκες στο πλαίσιο των playoffs ανόδου στην Elite League.

Πλέον, η άνοδος στην Α2 κατηγορία απέχει μόλις μία νίκη και το Σάββατο 29/4 ο Έσπερος του Γιάννη Σοφογιάννη θα τα δώσει όλα για να κερδίσει για δεύτερη φορά τον Μακεδονικό και να ανεβεί κατηγορία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

…Το πρώτο βήμα διανύθηκε με επιτυχία.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των play offs , με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Θεσσαλονίκης, η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ αναδείχτηκε νικήτρια με τελικό σκόρ (100 – 67 )

Η σειρά συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 29 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο , έχει κατορθώσει να διατηρήσει την έδρα της αλώβητη.

Η ομάδα μας κατανοώντας την εξαιρετική δυσκολία του εγχειρήματος , για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία , θα έχει δυνητικά δύο ευκαιρίες για να πραγματοποιήσει το Δεύτερο Βήμα.

Θα πορευθούμε όπως μέχρι σήμερα. Με σκληρή προετοιμασία και συγκέντρωση των αθλητών για το παιχνίδι και με σύνεση και σοβαρότητα όλων μας.

Είναι δύσκολο να κερδίζουμε συνέχεια , αλλά δεν έχουμε άλλο δρόμο, από το να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Επί πλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας, που προσήλθε με πρωτοφανή μαζικότητα στο κλειστό Χαλκιοπούλειο και στήριξε με το ζεστό του χειροκρότημα τους αθλητές μας, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχημένα το πρώτο βήμα.

Συνεχίζουμε με ταπεινότητα την προσπάθεια.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button