Τοπικά Σπορ

Τεράστια εντός έδρας νίκης για τους Αμφικτύονες Λαμίας!

Δίνοντας ρεσιτάλ άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο οι Αμφικτύονες Λαμίας επικράτησαν του Α.Σ Ασπίδα Αγίων Αναργύρων με 32-25.

Δίνοντας ρεσιτάλ άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο οι Αμφικτύονες Λαμίας επικράτησαν του Α.Σ Ασπίδα Αγίων Αναργύρων με 32-25.

Πολύ σημαντική νίκη με εξαιρετική εμφάνιση πανηγύρισαν σήμερα το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο στάδιο οι Αμφικτύονες Λαμίας, στο πλαίσιο της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών.

Η ομάδα από τη Λαμία επικράτησε με 32-25 του Α.Σ Ασπίδα Αγίων Αναργύρων και θα συνεχίσει τη προσπάθειά της για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται!

Η ανακοίνωση των Αμφικτυόνων Λαμίας:

Μεγάλη νίκη σήμερα για την ομάδα μας Α.Π.Σ Αμφικτύονες Λαμίας Χάντμπολ με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα της Α.Σ. ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ HANDBALL (A.S. ASPIDA AGIWN ANARGYRWN) .

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 15-16 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με πολλή διάθεση και παίζοντας καταπληκτική άμυνα (δεχτήκαμε μόνο 9 τέρματα) και πολύ γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση με πολλές λύσεις και επιλογές, κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 32-25!!!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στις θέσεις 5-10.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που μας στήριξε για μια φορά ακόμα δίνοντας μας πραγματική ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα!!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button