Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ιδιαιτέρως ελκυστικό το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Πρέμιερ Λιγκ σήμερα Τετάρτη, με αναμετρήσεις που κρίνουν πολλά ως προς την μάχη του τίτλου.

Ιδιαιτέρως ελκυστικό το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Πρέμιερ Λιγκ σήμερα Τετάρτη, με αναμετρήσεις που κρίνουν πολλά ως προς την μάχη του τίτλου.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (21.00)

Μεγάλο διπλό για την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού με 3-1 και ακόμη ένα βήμα τίτλου. Τα πάντα παραμένουν ρευστά πάντως βαθμολογικά, αφού έχει τους ίδιους πόντους με τον Παναθηναϊκό και τα όλα θα κριθούν στις πέντε αγωνιστικές, που απομένουν. Μάλιστα, τα ντέρμπι συνεχίζονται και μεσοβδόμαδα για την ΑΕΚ, έχοντας απέναντι της σήμερα τον ΠΑΟΚ.

Στα τελευταία λεπτά «ξύπνησε» ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως δεν απέφυγε την ήττα στην Τούμπα με 2-1. Αρκετά αναποτελεσματικός στα ντέρμπι κατά την διαδικασία των πλέι οφ, όμως ακόμη παραμένει ανοιχτή η διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Ωστόσο τα μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πρέπει να βγάλει αντίδραση σήμερα στην δύσκολη έδρα της ΑΕΚ, ενώ την Κυριακή υποδέχεται τον Άρη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί η ΑΕΚ στην κατάσταση που βρίσκεται, αλλά καλύτερα πληρώνουν τα 2-3 Goals σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (21.45)

Ευκολότερα δεν θα μπορούσε να περάσει η Γουέστ Χαμ από την έδρα της Μπόρνμουθ και το νικηφόρο 4-0 μιλά από μόνο του. Πολύ πιο άνετη πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έστω και αργά παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Βέβαια αυτή την αγωνιστική ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται επικίνδυνα από την στιγμή που αντιμετωπίζει την ανεβασμένη τελευταία Λίβερπουλ.

Αν και δεν είχει την απαιτούμενη σοβαρότητα αμυντικά η Λίβερπουλ στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Νότιγχαμ, εντούτοις έκανε την δουλειά και επιβλήθηκε με 3-2. Σαν να παίρνει τα πάνω της τελευταία η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία παίζει τα… ρέστα της για να προλάβει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ως προς αυτό δεν θα ήθελε να έχει απώλειες τόσο σήμερα κόντρα στην Γουέστ Χαμ, όσο και στα ματς που είναι μπροστά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν πρέπει να κάνει πισωγύρισμα η Λίβερπουλ και τουλάχιστον τελευταία δείχνει καλά. Προβάδισμα στο διπλό και το 1.90 του Pamestoixima.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22.00)

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την Μάντσεστερ Σίτι ήταν το 3-0 του κυπέλλου κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου πέρασε άνετα στον τελικό. Στροφή στο πρωτάθλημα, όπου με νίκη σήμερα κόντρα στην Άρσεναλ γίνεται αυτομάτως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καλύπτοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι την βαθμολογική διαφορά σε σχέση με την αποψινή της αντίπαλο.

Ακόμη μια απώλεια για την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας στο 3-3 με την Σαουθάμπτον. Η απόσταση που είχε σε σχέση με την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι μειώθηκε στο ελάχιστο, οπότε πρέπει να ρεφάρει σήμερα εκτός έδρας για να βρεθεί και πάλι σε ρόλο «αφεντικού». Όχι στα καλύτερα της η ομάδα του Αρτέτα και κυρίως αμυντικά, όπου δέχεται το ένα γκολ πίσω από το άλλο τις τελευταίες εβδομάδες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαβορί με την πρόσφατη εικόνα της η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Άρσεναλ δεν βρίσκεται τυχαία πρώτη. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 1.70 της Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button