Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέλκας: «Κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω στον ΠΑΟΚ»

O διεθνής μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Πέλκας, παραχώρησε συνέντευξη στον LIBERO 107.4, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ και στην ενδεχόμενη επιστροφή του. #stoiximan_slgr #paokfc #Πέκλας #Hull_City #SportsNews #season2022_2023

O διεθνής μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Πέλκας, παραχώρησε συνέντευξη στον LIBERO 107.4, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ και στην ενδεχόμενη επιστροφή του.

Ο Δημήτρης Πέλκας, παραχώρησε συνέντευξη στον «αέρα» του LIBERO 107.4. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός την ώρα που πήγαινε στο Μάντσεστερ για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Championship, στη μάχη της Stoiximan Super League και στην ενδεχόμενη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

«Πηγαίνω για να δω τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ που θα κρίνει εν πολλοίς το πρωτάθλημα στην Premier League, μια που έχουμε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις μας. Το Αγγλικό είναι το κορυφαίο στον κόσμο, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, βλέπετε ότι μπορεί να παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο και να κερδίζει ο τελευταίος», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πέλκας και εν συνεχεία αναφέρθηκε στα εξής:

Για την Championship: «Η Championshipόπου αγωνίζομαι εγώ τώρα είναι επίσης πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, είναι μια πολύ καλή εμπειρία, πολύ ξεχωριστή. Δεν ξέρω ακόμη που θα βρίσκομαι, έχω έναν όρο με τη Φενερμπαχτσέ, υπάρχει και εδώ το ενδιαφέρον, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τη «μάχη» ΠΑΟ-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά όλο το πρωτάθλημα, δείχνει ότι το θέλει πολύ, κι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα «κλικ» παραπάνω για να το πάρει, αν και η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και θα παιχτεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά δίνω έναν πόντο παραπάνω στον Παναθηναϊκό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξεκίνησε πολύ καλά στην αρχή, μετά έκανε ένα πολύ δυνατό come back όπου έλεγες ότι μπορεί και πάλι να διεκδικήσει. Στα τελευταία ματς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Γεννήθηκα μέσα στον ΠΑΟΚ, μεγάλωσε σ’ αυτήν την ομάδα, με ανέδειξε, πετύχαμε κάτι ξεχωριστό τότε με την ομάδα, που δεν έχει πετύχει, πιστεύω κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω στον ΠΑΟΚ, είναι μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, ζήσαμε πολλά μαζί και δεν ξεχνιούνται».

Για την πολιτική: «Παλιά δεν ασχολούμουν, αλλά τώρα ελέω του πεθερού, του κ. Δημήτρη Μάρδα, που ήταν υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, που ρίχνεται πάλι στη «μάχη» των εκλογών, είμαι στο πλευρό του και μακάρι να τα καταφέρει και πάλι».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button