Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι έπιασα… και τι έχασα από την 28η αγωνιστική

Η 28η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι Οπούντιος Μαρτίνου - Αστέρας Σταυρού και ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο.

Η 28η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι Οπούντιος Μαρτίνου – Αστέρας Σταυρού και ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο.

Να κάνουμε ταμείο όχι γενικά… αυτό θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Θα κάνω ταμείο στα προγνωστικά που έδωσα το Σάββατο και Κυριακή το πρωί.

Τι έπιασα και τι έχασα δηλαδή από τα προγνωστικά που έδωσα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ

1. ΓΗΠ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Αταλάντη και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν υπήρχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βλέπω γκολ και για αυτό θα πάω με το Goal-Goal. ✅ (3-1)

2. ΓΗΠ. ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα ενώ από την άλλη το Καλαπόδι θέλει και αυτό με τη σειρά του να μαζέψει τους περισσότερους πόντους που μπορεί μέχρι το τέλος. Θα πάω με την έδρα και θα επιλέξω τον άσσο. ✅ (2-0)

3. ΓΗΠ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ—> Ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο αν και εδώ είχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είχαμε ντέρμπι. Μπορούν τα Καλύβια το διπλό, όμως η Προοδευτική έχει δυνατή έδρα ακόμη και τη φετινή σεζόν που δεν έχει τους ίδιους στόχους με το παρελθόν. Θα επιλέξω τον άσσο… ❌ (1-1)

4. ΓΗΠ. ΡΑΧΕΩΝ: ΣΤΥΛΙΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Εξαιρετικό παιχνίδι και αυτό! Δύο ταλαντούχες ομάδες και δυνατές οι οποίες αναμετρώνται στο γήπεδο των Ραχών. Θέλουν και οι δύο τη νίκη για λόγους γοήτρου. Πιο σταθερή ομάδα αυτή της Δάφνης, οπότε θα επιλέξω το διπλό. ✅ (0-3)

ΚΥΡΙΑΚΗ

1. ΓΗΠ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Ο μεν Αστέρας θέλει τη νίκη για να είναι ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο δε Οπούντιος θέλει να κάνει τη ζημιά και να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη κόντρα στον Σταυρό για φέτος! Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Δεν «κυνηγάει» κάτι η ομάδα από το Μαρτίνο πλέον, όμως ο Αστέρας χρειάζεται το τρίποντο. Δύσκολα θα το πάρει αν τελικά κερδίσει. Θα πάω με την διπλή ευκαιρία Χ2. ✅ (1-2)

Διαβάστε επίσης

Back to top button