Στοίχημα

Στοίχημα: Εμβόλιμες στην Ευρώπη

Ακόμη μια γεμάτη Τρίτη από αγώνες με εμβόλιμες αγωνιστικές σε πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Πάμε να δουμε τις αναλύσεις στοιχήματος απο αναμετρήσεις σε Πρέμιερ Λιγκ, Ισπανία και Σαμπιονά.

Ακόμη μια γεμάτη Τρίτη από αγώνες με εμβόλιμες αγωνιστικές σε πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Πάμε να δουμε τις αναλύσεις στοιχήματος απο αναμετρήσεις σε Πρέμιερ Λιγκ, Ισπανία και Σαμπιονά.

Τουλούζ – Λανς (22.00)

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο τελικός κυπέλλου Γαλλίας το Σάββατο, με την Τουλούζ να κάνει πάρτι και να κερδίζει με 5-1 τη Ναντ. Ακόμη πανηγυρίζουν σαφώς μια σπάνια για τα δεδομένα της εμπειρία, κερδίζοντας εμφατικά το τρόπαιο. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο πάντως στο πρωτάθλημα και μέσα σε λίγες ημέρες καλείται να αντιμετωπίσει μια ενδιαφερόμενη ομάδα, όπως είναι φυσικά η Λανς.

Άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την φοβερή και τρομερή φέτος Λανς, που μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το εντός έδρας ματς κόντρα στην Μονακό με 3-0. Στόχος της παραμένει η δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Όλα θα κριθούν στα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια και καλείται να συνεχίσει και στο γήπεδο της Τουλούζ νικηφόρα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεθυσμένη πολιτεία η Τουλούζ, με την κατάκτηση του κυπέλλου το Σάββατο και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την Λανς, που έχει σήμερα το κίνητρο. Το διπλό σε απόδοση 1.72 στην Stoiximan.

Άρσεναλ – Τσέλσι (22.00)

Στην πιο ακατάλληλη στιγμή βρήκε να ντεφορμαριστεί η Άρσεναλ και σε αυτό το σημείο από την στιγμή που δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στοιχίζει. Ειδικά η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 την φέρνει πλέον σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα καλείται να συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι τέλους και τότε να δει τι έχει καταφέρει.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Τσέλσι ακόμη και στα φαινομενικά βατά παιχνίδια, όπως το προηγούμενο κόντρα στην Μπρέντφορντ, όπου έχασε εντός έδρας με 2-0. Τέταρτη διαδοχική ήττα σε όλε τις διοργανώσεις για τους «μπλε» του Λονδίνου, που δεν βελτιώθηκαν σε τίποτα παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Χωρίς στόχους πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ και η σεζόν έχει χαρακτηριστεί ήδη ως αποτυχημένη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μόνο στα καλύτερα τους δεν είναι στο μεταξύ τους ντέρμπι οι δύο ομάδες, αλλά έχουν τους παίκτες να βρουν δίχτυα μια φορά για το Goal/Goal στο 1.85 από το Pamestoixima.

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης (23.00)

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης έκανε η Σοσιεδάδ πριν λίγες ημέρες, με το σπουδαίο 2-0 στο γήπεδο της Οσασούνα. Πλέον διατηρεί μια καλή απόσταση από τους διώκτες της και ορίζει αυτή την τύχη όσον αφορά τον στόχο του Champions League. Βέβαια το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο, αφού σήμερα η ομάδα από την χώρα των Βάσκων υποδέχεται την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με σχετικά βασική ενδεκάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Αλμερία και έφτασε στο νικηφόρο 4-0. Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο στόχο στο πρωτάθλημα, αλλά προσπαθεί να μείνει σε εγρήγορση για τα δύο παιχνίδια που πλησιάζουν σε μια εβδομάδα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, αλλά και για τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Οσασούνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ομάδες στην πρώτη τετράδα της Λα Λίγκα, που μπορούν να σκοράρουν για το πιθανό Goal/Goal στο 1.72 της Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button