Στοίχημα

Προγνωστικά στοίχημα: Φουλ της εμβόλιμης

Τόσο στην Ελλάδα και φυσικά στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, οι εμβόλιμες αγωνιστικές κυριαρχούν με σπουδαία ζευγάρια, αλλά και προγνωστικά στοιχήματος.

Τόσο στην Ελλάδα και φυσικά στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, οι εμβόλιμες αγωνιστικές κυριαρχούν με σπουδαία ζευγάρια, αλλά και προγνωστικά στοιχήματος.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20.00)

Τα δοκάρια και το θετικό πρώτο ημίχρονο δεν έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Όλα θα κριθούν πλέον στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά τον τίτλο, που χρειάζεται ένα δικό της τρία στα τρία και να ελπίζει σε μια απώλεια έστω του Παναθηναϊκό για να περάσει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Επιβλητική επιστροφή στα τρίποντα για τον Ολυμπιακό, που κέρδισε άνετα τον Βόλο με 5-0. Από τα πρώτα λεπτά μπροστά στο σκορ οι «ερυθρόλευκοι», όμως τα καθοριστικά και δύσκολα ματς είναι μπροστά τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με την σειρά. Ο στόχος πλέον είναι η τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο τέλος της σεζόν να δει αν έχει πάρει το εισιτήριο για το Europa League.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καλύτερη ομάδα φέτος η ΑΕΚ και ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ισχυρός. Προβάδισμα στον άσο και το 1.80 από την Stoiximan.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (22.00)

Δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας η Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή και έβγαλε διπλό επί της Φούλαμ με 2-1. Λόγω των λιγότερων παιχνιδιών που έχει σε σχέση με τους «κανονιέρηδες», η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πια το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ δέχθηκε ένα γκολ παραπάνω από τα τρία που σημείωσε και γνώρισε την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 4-3. Αρκετά θέματα στην άμυνα της στα τελευταία παιχνίδια και είναι η αιτία που δεν μπορεί να απομακρυνθεί όσο θα ήθελε από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Μάλιστα, σήμερα έχει ακόμη δυσκολότερο έργο απέναντι στην φορμαρισμένη και πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν μπορούν να συγκριθούν κάπου οι δύο ομάδες και ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λογικό το 1 & Over 2.5 στο 1.57 της Bet365.

 

Λάτσιο – Σασσουόλο (22.00)

Μπορεί να ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά στο σκορ η Λάτσιο του εκτός έδρας παιχνιδιού κόντρα στην Ίντερ, αλλά τα χάλασε όλα στα τελευταία λεπτά και γνώρισε εν τέλει την ήττα με 3-1. Δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα και έκανε ντέρμπι εκ νέου την υπόθεση εξόδου στο Champions League. Τουλάχιστον απόψε έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην Σασσουόλο εντός έδρας.

Τρομερή ανατροπή για τους 10 της Σασσουόλο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης κόντρα στην Έμπολι και νίκη με 2-1. Έκλεισε άμεσα την αρνητική παρένθεση του 3-0 από την Σαλερνιτάνα και συνεχίζει να διορθώνει συνεχώς την βαθμολογική της εικόνα. Χωρίς πίεση και στο «Ολίμπικο» σήμερα, όπου θα κάνει το παιχνίδι της με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Λάτσιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Λάτσιο, που εντός έδρας έχει το προβάδισμα για τον άσο και το 1.70 από το Pamestoixima.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button