Τοπικά Σπορ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Goulinas Volcano Enduro (φωτογραφίες)

Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το Goulinas Volcano Enduro που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 28-30 Απριλίου στη Σπερχειάδα και το όρος Γουλινά στη δυτική Φθιώτιδα.

Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το Goulinas Volcano Enduro που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 28-30 Απριλίου στη Σπερχειάδα και το όρος Γουλινά στη δυτική Φθιώτιδα.

Για τρεις ημέρες η πόλη της δυτικής Φθιώτιδας αλλά και ολόκληρος ο Γουλινάς πλημμύρησε από εκατοντάδες κόσμου και ποδήλατα σε μια μεγάλη γιορτή στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2023.

Όσον αφορά τις συμμετοχές έσπασαν κάθε προηγούμενο όριο και φυσικά συμπληρώθηκε ο μέγιστος αριθμός που είχαν θέσει οι διοργανωτές.

Οι 3ήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος Goulinas Adventure με την υποστήριξη του Δήμου Μακρακώμης άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους συνοδούς αλλά και θεατές που βρέθηκαν στην περιοχή της Σπερχειάδας, απολαμβάνοντας την φιλοξενία και την άμεση εξυπηρέτηση των δεκάδων εθελοντών που έδωσαν και την «ψυχή τους» για την ομαλή έκβαση τη διοργάνωσης.

Κάπου εδώ, σαν διοργανωτές θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μακρακώμης, το μεγάλο χορηγό Hotel Omilaia, τους χορηγούς Σπανός Δ και ΣΙΑ ΟΕ, Kastanis Extreme Shop-KXS, Vasilis Café, Softechnika, Κανέλλος Ελαιοχρωματισμοί, Extra Products, Ohlins, ΚΥΜΑ SurfLife, Ταβέρνα-Ψησταριά Κ. Μανίτας, Ευρωαναπτυξιακή, Μάρμαρα-Μνημεία Κατσαντώνης, Attica Drinks, Κάβα Ποταμιάς, Κάβα Λάγιος, EZA, Kopanis Logistics, Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας, Coffee Tree, Pepsi, Clean Home Πατακιάς, Φούρνο Καραμέρη, Αφοί Μαλισσόβα, Ξενοδοχείο Γόργιανη, Ξενώνας Λείριο, καθώς και τα κρεοπωλεία Αρβανίτης, Μανίτας, Κουμπούρης, Καραγιάννης, Αντωνίου.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας Star Κεντρικής Ελλάδας, Lamia Polis, Lamianow αλλά και τους συλλόγους ΕΠΟΣ Μακρακώμης, ΛΕΜΣ, Σύλλογο Απανταχού Κλωνιωτών “Ο Άγιος Παντελεήμων” και την κοινότητα Φτέρης.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την προσφορά του γιατρού Αλ. Ντζούνα, της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας και φυσικά τους εθελοντές που για μια ακόμη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες δράσεις μας!!!

Με τιμή, το ΔΣ του Goulinas Adventure

Διαβάστε επίσης

Back to top button