ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις 2 τελικές… στα 28 λάθη!(pic)

Τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Λαμία... λένε την αλήθεια για τη χθεσινή «τριάρα».

Τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία… λένε την αλήθεια για τη χθεσινή «τριάρα».

Την «βαριά» ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία χθες στην Τούμπα και θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ αν δεν έριχνε τον ρυθμό του ο ΠΑΟΚ και δεν άλλαζε το σύστημα ο Σωτήρης Αντωνίου από 3-5-1-1 σε 4-3-3.

Η ήττα αυτή, μπορεί να ήταν μέσα στο πρόγραμμα, όμως η εικόνα ήταν απογοητευτική και αυτό φάνηκε και στα στατιστικά του αγώνα.

Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας μόλις 2 τελικές προσπάθειες, οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να μην μετρήσουν ως «τελική». Δεν κατάφερε να καμία περίπτωση να απειλήσει, παρά την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και την κατοχή που αύξησε έστω και λίγο.

Πέρα από τις τελικές, αυτό που ήταν άμεσα αντιληπτό ήταν τα αβίαστα λάθη των ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές, με το σύνολό τους να φτάνουν τα 28 και τα περισσότερα ήταν στο πρώτο ημίχρονο.

Θα πίστευε κανείς πως τα τελικά λάθη της Λαμίας, θα ήταν πολύ περισσότερα αλλά θα πρέπει να υπολογίσουμε την καθολική κατοχή μπάλας του ΠΑΟΚ, όπου έφτασε σε ορισμένα σημεία το 70% έναντι 30% της λαμιώτικης ομάδας.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button