Τοπικά Σπορ

Διήμερη σχολική – αθλητική δράση «3×3 Schools»

O Δήμος Λαμιέων στα πλαίσια υποστήριξης της άθλησης των μαθητών της πόλης μας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, συμμετέχει στην προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για ενίσχυση των προγραμμάτων αθλητισμού της Ελληνικής Πολιτείας εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και στην παρουσίαση και εξοικείωση των μαθητών με το νέο άθλημα 3x3.

O Δήμος Λαμιέων στα πλαίσια υποστήριξης της άθλησης των μαθητών της πόλης μας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, συμμετέχει στην προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για ενίσχυση των προγραμμάτων αθλητισμού της Ελληνικής Πολιτείας εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και στην παρουσίαση και εξοικείωση των μαθητών με το νέο άθλημα 3×3.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 για τους μαθητές των Γυμνασίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», από τις 8:30 π.μ – 13:00 μ.μ.

Η δράση 3×3 Schools απευθύνεται σε μαθητές:

  • Α/θμιας Εκπαίδευσης (Ε΄& ΣΤ’ Δημοτικού )
  • Β/θμιας Εκπαίδευσης (μόνο μαθητές Γυμνασίου)

Στους μαθητές θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό με τους κανονισμούς του αθλήματος 3×3. Θα γίνει απονομή αναμνηστικών μεταλλίων για όλους τους συμμετέχοντες μαθητές (Δημοτικού και Γυμνασίου) και τέλος θα αποσταλεί ψηφιακό πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους μαθητές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button