ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: “Πάμε στη Νίκαια για να μείνουμε κατηγορία”

Για την μάχη της παραμονής και τον… τελικό κόντρα στον Ιωνικό μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Λεβαδειακού. #stoiximan_slgr #lamiafc #Παπαδόπουλος #playouts #SportsNews #season2022_2023

Για την μάχη της παραμονής και τον… τελικό κόντρα στον Ιωνικό μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος στόπερ:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα, θέλαμε και οι δύο ομάδες την νίκη. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά άτυχοι. Χάσαμε πέναλτι και στην συνέχεια ήρθε με τον ίδιο τρόπο το γκολ του Λεβαδειακού.

Πιέσαμε, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και δόξα τω Θεώ το κάναμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Πάμε στον Ιωνικό να τα παίξουμε όλα για όλα. Παίζουμε για δύο αποτέλεσμα και πάμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το γκολ: «Σίγουρα μας έφτιαξε την ψυχολογία. Δείξαμε χαρακτήρα. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Δεν καταφέραμε να του δώσουμε την χαρά που θέλαμε να του δώσουμε. Αλλά τα δώσαμε όλα και ελπίζουμε ότι τα καλύτερα έρχονται».

Διαβάστε επίσης

Back to top button