ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Ο ΠΑΣ Λαμία σε λίγες ώρες θα αγωνιστεί τα «Πηγάδια» απέναντι στον ΑΟ Ξάνθης και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την πιθανή «κυανόλευκη» ενδεκάδα.

Γνωρίζοντας τώρα τις απουσίες που έχει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Ξάνθης, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα.

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι είναι εκτός και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μάρκ Ασίγκμπα, ενώ τη θέση του Ρόμανιτς θα πάρει ένας εκ των Βιγιάλμπα και Βασιλόγιαννη!

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τις επιλογές μας! Στο τέρμα θα είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση ο Αντέτζο και ο Βύντρα!

Στα άκρα, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Ασίγκμπα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μπάχανακ μετά από καιρό να εμφανίζεται και παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Στο κέντρο, Δημούτσος και Μπεχαράνο θα είναι τα δύο «6άρια» ενώ ο Ταϊρόν θα είναι στο ρόλο του δημιουργού. Στο δεξί άκρο θα παίξει ο Καραμάνος, στο αριστερό ένας εκ των Βιγιάλμπα ή Βασιλόγιαννη και σέντερ φορ θα είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι!

Διαβάστε επίσης

Back to top button