Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βαρούχας: “Πολύ καλός ο Παπαπέτρου!”

Ως μια πάρα πολύ καλή διαιτησία χαρακτήρισε αυτή του Παπαπέτρου στο ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα, ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας.

Αναλυτικά η «έκθεση» του έμπειρου καθηγητή διαιτησίας για τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής: 

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: «Στο 9’ σε μια μπαλιά του Ιγκλέσιας προς τον Μανιά καταλογίστηκε λανθασμένα οφσάιντ. Στο 15’ ο Πασαλίδης ανατρέπει παίκτη της Ξάνθης που ήταν σε προφανή θέση για γκολ αλλά δεν τον απέβαλε. Στο 48’ δεν δόθηκε κακώς ένα πέναλτι για παρατεταμένο τράβηγμα υπέρ της Ξάνθης. Στο 53’ σωστά αποβλήθηκε από τον Τζοβάρα ο Μπέλοκ».

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Στο πρώτο λεπτό ο Γιόχανσον είχε μια πτώση, αλλά δεν υπήρχε παράβαση και σωστά ο Γερμανός Βελτς δεν έδωσε πέναλτι. Ο Σουηδός βάζει το πόδι του πάνω στον Μπακάκη. Επίσης υπήρχε μια λάθος υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ στον Άλτμαν».

ΑΕΛ-Λεβαδειακός: «Είχαμε τη λάθος αποβολή του Παντελιάδη, ο οποίος δεν κάνει χέρι. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Βρέσκας έγραψε πως τον απέβαλε για διαμαρτυρία. Έδωσε χέρι για παράβαση που δεν έγινε και απέβαλε τον παίκτη για δικαιολογημένη διαμαρτυρία, χωρίς να κάνει κάτι υπερβολικό».

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ: «Υπάρχει ένα πέναλτι για τράβηγμα παρατεταμένο, αλλά δεν δόθηκε από τον Κοτσάνη».

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: «Διαιτητής ήταν ο Αζέρος Αγκαγέν. Στο 14’ δόθηκε σωστά πέναλτι για το μαρκάρισμα του Κατράνη στον Άκπομ. Στο 36’ ο Μπρούνο ήταν σε προφανή θέση για γκολ και κακώς δόθηκε οφσάιντ. Το δεύτερο πέναλτι που δίνεται υπέρ του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Το πόδι του παίκτη του ΠΑΟΚ βρίσκει το πόδι του Μάντσον, που είναι ήδη στο έδαφος».

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Παπαπέτρου πήγε πολύ καλά, δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Ολυμπιακός-Άρης: «Ζήτησε ένα πέναλτι ο Ολυμπιακός από τον Σιδηρόπουλο. Η μπάλα εξοστρακίζεται από τα πόδια στο χέρι του παίκτη του Άρη, επομένως δεν υπάρχει πέναλτι».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button