ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ιωνικός Vs Λαμία: Κάνιας εναντίον Τζανδάρη στη μάχη της μεσαίας γραμμής

Ο «τελικός» της Νίκαιας ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και στη μάχη της μεσαίας γραμμής ανάμεσα σε Χοσέ Κάνιας και Φάνη Τζανδάρη. #stoiximan_slgr #ionikosfc #lamiafc #JoseCanas #ΦάνηςΤζανδάρης #playouts #SportsNews #season2022_2023

Ο «τελικός» της Νίκαιας ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και στη μάχη της μεσαίας γραμμής ανάμεσα σε Χοσέ Κάνιας και Φάνη Τζανδάρη. #stoiximan_slgr #ionikosfc #lamiafc #JoseCanas #ΦάνηςΤζανδάρης #playouts #SportsNews #season2022_2023

Των Παναγιώτη Δαλαταριώφ, Νότη Χάλαρη

Η μητέρα των… μαχών με στόχο την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια είναι αυτή ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία, οι οποίοι το Σάββατο (13/5) θα δώσουν τη δική τους μονομαχία για βρίσκονται και τη νέα σεζόν στη Stoiximan Superleague.

Το Gazzetta σας έχει βάλει στο κλίμα μετά τις ιδιαίτερες συγκρίσεις ανάμεσα σε Μασάς-Τόσιτς, Φαντιγκά-Νούνιες αλλά και τα δίδυμα στη θέση του στόπερ. Ωστόσο, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη η μάχη της μεσαίας γραμμής.

Εκεί όπου βρίσκεται από τη μία πλευρά ο έμπειρος χάφ Χοσέ Κάνιας και από την άλλη ο Έλληνας μέσος, Φάνης Τζανδάρης, με αμφότερους να έχουν παίξει καίριο ρόλο στη φετινή πορεία των ομάδων τους.

Χοσέ Κάνιας

Άλλο ένα σημαντικό πρόσωπο στη Νίκαια. Ο Χοσέ Κάνιας, με την εμπειρία και την ποιότητά του έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ιωνικό.

Στα 35 του χρόνια, αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός για την ταυτότητα.

Σωστά τρεξίματα, γεμίζει το χώρο, κουβαλάει τη μπάλα και πασάρει σωστά βοηθώντας στο προωθητικό κομμάτι. Στα play-outs έχει γεμάτα 90λεπτα, ενώ συνολικά φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 ματς. Δεν έχει σκοράρει φέτος όπως πέρυσι (2 φορές) – με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δύο φορές το έκανε, δύο νίκες πήρε η ομάδα.

Λέτε να ήρθε η ώρα να… τριτώσει; Απαντες, στον Ιωνικό, το θέλουν αυτό!

Μένει να δούμε αν ο έμπειρος Ισπανός χαφ έχει κρατημένο ένα γκολ στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος.

Φάνης Τζανδάρης

Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που στη Λαμία βρήκε τον χαμένο του εαυτό. Ο Φάνης Τζανδάρης είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ωστόσο το καλοκαίρι του 2020 είχε μείνει ελεύθερος για έξι ολόκληρους μήνες μέχρι να βρεθεί η ομάδα της Φθιώτιδας τον Γενάρη του 2021.

Στη φετινή σεζόν ο 29χρονος χάφ είναι βασικό και σχεδόν αναντικατάστατο μέλος του συλλόγου, καθώς είναι μία επιλογή που έχουν πάντα για αρχικά πλάνα τόσο ο Φέστα όσο και ο Παντελίδης αλλά και ο Βόκολος.

Συνολικά φέτος έχει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ μέχρι στιγμής. Στα play-outs ειδικά έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς και ο Λεωνίδας Βόκολος και έχει παίξει ρόλο για να έρθουν τα αποτελέσματα με τα οποία η ομάδα του έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Ιωνικό.

πηγή: gazzetta.gr

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button