ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία: Η προϊστορία στη Νίκαια δείχνει παραμονή! (βίντεο)

Λίγα λόγια, αγωνία, άγχος και ως ένα βαθμό πίεση είναι τα στοιχεία που διακατέχουν φιλάθλους, διοίκηση, ποδοσφαιριστές!

Μια “Βουβή Εβδομάδα” αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι είναι αυτή που διανύουμε στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Λαμία.

Λίγα λόγια, αγωνία, άγχος και ως ένα βαθμό πίεση είναι τα στοιχεία που διακατέχουν φιλάθλους, διοίκηση, ποδοσφαιριστές!

Οι κυανόλευκοι μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό το περασμένο Σάββατο όπου απώλεσαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, πλέον θα τα παίξουν όλα για όλα το ερχόμενο Σάββατο με τον Ιωνικό στη Νίκαια με στόχο δύο αποτελέσματα!

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου ξέρει ότι έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι που θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας και σε ποια κατηγορία αυτή θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και καταστρώνει τα σχέδιά του προετοιμάζοντας την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απουσίες θα υπάρχουν και σε αυτό το ματς καθώς ο μεν Βέργος με τον τραυματισμό του ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει την παρουσία του (για φέτος τουλάχιστον) στον ΠΑΣ Λαμία ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή κάνει ο Τόμας Ντε Βινσέντι!

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν ο ΠΑΣ Λαμία θα κληθεί να κάνει κάτι, που το έχει πράξει με επιτυχία στις πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια! Να μην ηττηθεί!

Αν δούμε τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων από την επάνοδο του Ιωνικού και έπειτα, θα διαπιστώσουμε ότι στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους για πρωτάθλημα και κύπελλο οι κυανόλευκοι έμειναν όρθιοι στη Νίκαια πανηγυρίζοντας δύο νίκες και 1 ισοπαλία!

Συνολικά, στην έδρα των Νικαιωτών ο ΠΑΣ Λαμία έχει αγωνιστεί 8 φορές κατά το παρελθόν έχοντας απολογισμό 2 ήττες, 3 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Η τελευταία ήττα του ΠΑΣ Λαμία στη Νίκαια από τον Ιωνικό ήταν στις 6/8/2000 για το Κύπελλο με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-0.

Που βρισκόταν τότε ο Βόκολος; Για τους λάτρεις της στατιστικής ο νυν προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος την ώρα που η Λαμία γνώριζε την τελευταία της ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό μέχρι σήμερα, αγωνιζόταν βασικός στη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο!

Αναλυτικά η προϊστορία στη Νίκαια


8/10/2022 / Super League

Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία 1-1

23/12/2021 / Kύπελλο Ελλάδας

Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία 0-1

3/10/2021 / Super League 

Iωνικός – ΠΑΣ Λαμία 1-2

06/08/2000 / Κύπελλο
Ιωνικός – Λαμία 3-0

15/04/1974 / Β’ Εθνική
Ιωνικός – Λαμία 2-0

23/04/1972 / Β’ Εθνική
Ιωνικός – Λαμία 1-1

21/12/1969 / Β’ Εθνική
Ιωνικός – Λαμία 1-1

30/05/1966 / Β’ Εθνική
Ιωνικός – Λαμία 2-5

Διαβάστε επίσης

Back to top button