Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τσεκάρει» Ροντρίγκο και Βιάνα για τη δεξιά πλευρά η ΑΕΚ

Οι στόχοι της ΑΕΚ αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, στην προσπάθεια υλοποίησης των μεταγραφικών επιθυμιών του Μιγκέλ Καρντόσο, που έχει συγκεκριμένους παίκτες να προτείνει στη δεξιά πλευρά.

Η πτέρυγα αυτή, άλλωστε, χρειάζεται άμεσα ενίσχυση και δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου φέρνουν ως στόχους της Ένωσης τους Ροντρίγκο Σοάρες και Ντιόγκο Βιάνα. Ο πρώτος ανήκει στην Ντεπορτίβο Αβές και αποτελεί τον παίκτη σε προτεραιότητα για αντικαταστάτη του Ροντρίγκο Γκάλο στην άμυνα, αλλά η Πόρτο καραδοκεί, έχοντας παραχωρήσει μόλις πρόπερσι τον παίκτη στην Αβές, αλλά ενδιαφερόμενη να τον εντάξει στην πρώτη της ομάδα, μιας και πριν έπαιζε στη δεύτερη.

Ο δεύτερος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Μπελενένσες. Ο 29χρονος ακραίος χαφ είναι ένας παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά ο Καρντόσο και βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αναχωρεί για διακοπές, αλλά θα είναι πάντοτε ενήμερος για κάθε κίνηση, σχεδιάζοντάς τη μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις ενίσχυσης της ομάδας.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button