ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τζανετόπουλος: «Ο κόσμος μας υποδέχθηκε λες και είχαμε πάρει το πρωτάθλημα»

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε στο SDNA και τον Κώστα Πλιάτσικα για το ματς παραμονής με τον Ιωνικό αλλά και την υποδοχή που περίμενε την ομάδα στο κέντρο της πόλης.

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε στο SDNA και τον Κώστα Πλιάτσικα για το ματς παραμονής με τον Ιωνικό αλλά και την υποδοχή που περίμενε την ομάδα στο κέντρο της πόλης.

Ο 28χρονος στόπερ της Λαμίας κάνει focus στη φετινή περιπετειώδη σεζόν των Φθιωτών, τον συναρπαστικό τελικό της σωτηρίας κόντρα στον Ιωνικό, ενώ αποδίδει τα εύσημα στην πρώην ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα δύσκολα είναι για τους ικανούς. Για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και πως θα το κατακτήσουν. Που πεισμώνουν και δίνουν απαντήσεις.

Αυτούς που δεν κυριεύονται από «ναυτία» όταν «σφίγγουν τα λουριά», όταν το πράγμα ζεματάει και ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι.

Η Λαμία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και με τα χέρια όρθια στον τελικό της παραμονής στη Super League.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ιωνικό στο ημίχρονο και αντίκρισε το φάσμα του υποβιβασμού στη Super League 2.

Εν τούτοις η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε το σθένος και τη δύναμη να πετύχει δύο γκολ στο β΄ημίχρονο και «εξαργύρωσε» την ισοπαλία (2-2) με το εισιτήριο παραμονής στη «μεγάλη» – κατηγορία.

O Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε στο SDNA και ξετύλιξε το…κουβάρι της φετινής έντονης από συναισθήματα σεζόν με την παραμονή στη Super League να «κλειδώνεται» στον «τελικό» με τον Ιωνικό και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Μέχρι την έλευση του κυρίου Βόκολου δεν είχαμε τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που θέλαμε. Με το νέο μας προπονητή κάναμε μια πολύ μεγάλη και καλή προσπάθεια.

Μπορέσαμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν στα play outs για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στη Super League…» τόνισε αρχικά ο 28χρονος στόπερ και πρόσθεσε:

«Αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί νωρίτερα κι όχι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ευτυχώς τα καταφέραμε στη Νεάπολη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που σίγουρα το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.

Βγάλαμε την αντίδραση που έπρεπε παρά το 2-0 του Ιωνικού και πετύχαμε τη μεγάλη ανατροπή».

– Για το τι συζήτησαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με τον Ιωνικό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0:

«Σίγουρα υπήρχε μια απογοήτευση, ωστόσο το πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή.

Είπαμε πως είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και πως θα πρέπει να βγούμε με ψυχή στο β΄ημίχρονο στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για την σωτηρία της Λαμίας.

Ο χαρακτήρας μιας ομάδας δεν φαίνεται μόνο στις νίκες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές».

– Για την επόμενη μέρα της Λαμίας:

«Με σωστή οργάνωση και σχεδιασμό μπορεί να διαγράψει μια καλύτερη πορεία και να κοιτάει πιο ψηλά. Φέτος χαμογελάσαμε στο τέλος ωστόσο όταν παίζεις με τη φωτιά στο τέλος κινδυνεύεις να καείς».

– Για τη θερμή υποδοχή του κόσμου στην πόλη:

«Ήταν φοβερό και δεν το περιμέναμε γιατί φτάσαμε ξημερώματα Κυριακής στη Λαμία. Μας υποδέχτηκαν λες κι είχαμε πάρει το πρωτάθλημα.

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τους θέλουμε δίπλα μας και την επόμενη χρονιά».

– Για την επόμενη μέρα του Άνταμ Τζανετόπουλου:

«Προς το παρόν ξεκούραση έπειτα από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Υπάρχει κούραση κι έντονα συναισθήματα. Το συμβόλαιο μου με τη Λαμία τρέχει και για την επόμενη χρονιά».

– Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την πρώην ομάδα του (ΑΕΚ):

«Θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι άξια πρωταθλήτρια. Στο μεγαλύτερο διάστημα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Και ο Παναθηναϊκός έδειξε σταθερότητα στις εμφανίσεις του, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν ένα…κλικ παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Back to top button