ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχώρησε από τον ΠΑΣ Λαμία μετά από 8 χρόνια ο Χρήστος Χολέβας!

«Εις το επανιδείν» και όχι «αντίο» είπε στον ΠΑΣ Λαμία ο γιατρός της ομάδας επί 8 χρόνια, Χρήστος Χολέβας.

«Εις το επανιδείν» και όχι «αντίο» είπε στον ΠΑΣ Λαμία ο γιατρός της ομάδας επί 8 χρόνια, Χρήστος Χολέβας.

Μετά από μία 8ετία που διατέλεσε ο γιατρός του ΠΑΣ Λαμία, ο Χρήστος Χολέβας μέσα από ανακοίνωσή του στο Facebook ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο που αγάπησε από μικρό παιδί!

Μέσα από την ανάρτησή του, ο γιατρός της καρδιάς μας, ευχαρίστησε όλη την ομάδα και όλους όσους τον στήριξαν αυτά τα χρόνια!

Καλή συνέχεια γιατρέ!

Η ανάρτηση του Χρήστου Χολέβα:

8 χρόνια !!!

Και κάπου εδώ ,αυτό το μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…

Είχα την μεγάλη τιμή να υπηρετώ την ομάδα που λάτρευα απο μικρός ,την ομάδα που έβλεπα απο την ταράτσα του πατρικού μου ,μαζί με τον πατέρα μου(ελπίζω να σε έκανα χαρούμενο αυτά τα χρόνια εκεί ψηλά ,γιατι είμαι σίγουρος ότι με παρακολουθούσες ).

Αυτά τα 8 χρόνια λοιπόν…ήταν χρόνια γεμάτα εντάσεις ,χαρές και μόνο χαρές,ήταν χρόνια που έκανα λίγους,αλλά πραγματικούς φίλους.

Είχα φανταστεί ότι θα μου ήταν πιο εύκολο,αλλά πλέον οι σκέψεις μου δύσκολα μπορούν να αποτυπωθούν.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου και την οικογένειά του,σε όλους όσους με βοήθησαν,με στήριξαν,μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία -πιστέψτε με,είναι μοναδική-και είμαι από τους λίγους που θα τους δοθεί η δυνατότητα να ζήσουν κάτι αντίστοιχο.

Επειδή λοιπόν είστε τόσοι πολλοί και δε θέλω να αδικήσω κανέναν,δε θα αναφερθώ σε ονόματα.

Θέλω να ζητήσω και συγνώμη όμως …συγνώμη από τους ασθενείς μου,τους φίλους που ταλαιπωρούσα,την οικογένειά μου και την μητέρα μου !!!

Και τέλος τη μεγαλύτερη συγνώμη στην κόρη μου Ελευθερία,που δεν της αφιέρωσα το χρόνο που έπρεπε,το χρόνο που ήθελε από εμένα ..

Σας ευχαριστώ όλους !!!

Εις το επανιδείν !!!

ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑΡΑ !!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button