Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λιβάι Γκαρσία: «Ελπίζω να πάρουμε και το Κύπελλο με την ΑΕΚ – Μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω»

Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχτηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ και ελπίζει στην κατάκτηση και του Κυπέλλου. #stoiximan_slgr #aekfc #LivaiGarcia #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχτηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ και ελπίζει στην κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της ΑΕΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά και με το Κύπελλο. Ο 25χρονος φορ μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του newsday.co.tt για τη φετινή σεζόν, το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για την απόκτησή του και πώς το διαχειρίζεται, αλλά και τη σκληρή δουλειά που θα συνεχίσει για να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγμαρα.

«Ήταν μια μεγάλη σεζόν, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε μια κούπα στα χέρια μας και ελπίζουμε να κατακτήσουμε άλλη μία», ανέφερε αρχικά ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τον τελικό Κυπέλλου που ακολουθεί.

Ο Λιβάι έμεινε ευχαριστημένος παό τη δική του απόδοση φέτος, παρά τους μικροτραυματισμούς που αντιμετώπισε. «Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος για μένα και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω και ελπίζω στο άμεσο μέλλον να τα κάνω».

Κατά τη διάρκεια της σεζόν βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων, όπως η Ντόρτμουντ, η Λιλ, η Σέλτικ. Παρά τη φημολογία, ο 25χρονος φορ παραμένει προσγειωμένος, τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλοι οι παίκτες και είναι μια πρόκληση να αγνοήσεις τέτοιες εξελίξεις.

«Προσπαθώ πολύ να μην το έχω στο μυαλό μου, αλλά όσο και να προσπαθείς να το μπλοκάρεις, όταν ακούς ότι τέτοιες ομάδες ενδιαφέρονται για σένα, λες ‘τι;’. Αλλά πρέπει να τα αφήσεις εκτός και να συνεχίσεις να είναι συγκεντρωμένος στον στόχο που έχεις μπροστά σου. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον και πώς θα πάνε τα πράγματα», σημείωσε ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, σχολίασε τη στήριξη στο πρόσωπό του και την ΑΕΚ από τους διεθνείς του Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Δεν ήξερα ότι τόσοι άνθρωποι μας ακολουθούν και αρχίζουν να μαθαίνουν για ένα. Εκτιμώ την αγάπη τους και ήταν μεγάλη χαρά να βλέπω τη στήριξή τους και μου δίνει κίνητρο να προσπαθώ περισσότερο».

Αναφερόμενος στη σύντροφό του του και τα δύο του παιδιά που ζουν μαζί του στην Αθήνα, είπε: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια με πολλά αδέλφια και έχουν παίξει ρόλο στην καριέρα μου. Το να έχω τη δική μου οικογένεια, που δίνει κίνητρο. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να επιστρέφω σπίτι με άγχος και στρες, αλλά μου παίρνουν τον πόνο μακριά και με βοηθούν να επανέλθω πιο γρήγορα και να συνεχίσω».

Στη συνέχεια, ο Γκαρσία μίλησε για τα όσα έμαθε φέτος από τους προπονητές, τους συμπαίκτες του και τη δική του σκληρή δουλειά: «Το πόσο δουλεύεις φαίνεται από αυτά που βγαίνουν στο γήπεδο. Ειλικρινά δούλεψα πάρα πολύ φέτος, από την προετοιμασία μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Τέλος, μίλησε για την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και τα προκριματικά του Gold Cup, καθώς τον Ιούνιο θα δώσει παιχνίδια στη Φλόριντα. Ο Γκαρσία δεν είχε αγωνιστεί στα ματς του Μαρτίου, όπου η εθνική του δεν μπόρεσε να πάρει την απευθείας πρόκριση στο Gold Cup, αλλά τώρα έχει μια νέα ευκαιρία. «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αγωνιστώ την τελευταία φορά, αλλά έχουμε ακόμα μια ευκαιρία. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι ομαδικό άθλημα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button