ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Μαύρες πλερέζες” για την παραμονή της Λαμίας και ο… Αλαφούζος; “Ακραία καθυστέρηση στο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός, έκρινε ποιος θα πέσει”

Μαύρες πλερέζες φαίνεται πως κατέβασε για… τον Λεβαδειακό μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μαύρες πλερέζες φαίνεται πως κατέβασε για… τον Λεβαδειακό μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε νωρίτερα σήμερα σημείωσε πως η καθυστέρηση στο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός που κρίθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι… έκρινε την παραμονή.

Ειδικότερα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, εμφανώς στεναχωρημένος από τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού, στον οποίο και δάνεισε τον Γερεμέγιεφ (γνωστές και οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Γιάννη Κομπότη), ανέφερε:

«Ο κ. Μπαλτάκος ήταν Παναθηναϊκός, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι ακόμη με τη συμπεριφορά του. Εκείνος με τον κ. Μπένετ δημιούργησαν αυτές τις συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είδαμε και τον κ. Σιδηρόπουλο που έκανε ακραίες διαιτησίες.

Ακόμη και στα play out είδαμε ακραίες διαιτησίες όπου σφυρίχτηκε πέναλτι στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων σε αγώνα με επτά λεπτά καθυστερήσεις. Είδαμε ακραία καθυστέρηση παιχνιδιού στο Λεβαδειακός-Παναιτωλικός. Αυτό έκρινε σε μεγάλο βαθμό ποιος θα πέσει».

Φαίνεται τελικά πως αυτός ο ΠΑΣ Λαμία χάλασε την… σούπα σε πολλούς. Δεν πειράζει, είπαμε. Ξυδάκι…

Διαβάστε επίσης

Back to top button