ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαραμαντάς: “Δεν περιμέναμε τέτοια υποδοχή” (audio)

Στην εκπομπή "Διπλό Μαρκάρισμα" της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός έκανε την αποτίμηση της φετινής σεζόν, στάθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη σεζόν η οποία θα τον βρει και πάλι στον ΠΑΣ Λαμία μιας και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου.

Αναλυτικα μίλησε: 

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε επιτυχώς: Εντάξει ήταν άλλη μία δύσκολη χρονιά τέλος καλό όλα καλά. Αν και ψυχοφθόρα για άλλη μία χρονιά κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και ελπίζω να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά από εδώ που σταματήσαμε, να κρατήσουμε την ίδια ομαδικότητα τον ίδιο τόνο και να συνεχίσουμε για τη νέα σεζόν. Αν κάτι θα ήθελα να αφήσω πίσω ίσως να ήταν αυτό που κάθε χρόνο μέχρι τελευταία στιγμή ουσιαστικά μας βγαίνει σε εισαγωγικά η ψυχή. Θα ήθελα αν γίνεται δηλαδή να εξασφαλίσουμε την παραμονή πιο γρήγορα έτσι ώστε να μπορούμε να πορευτούμε και να κοιτάμε μπροστά. Αυτό θα ήθελα να αφήσω πίσω.

Για τη νέα σεζόν: Εντάξει εγώ έχω συμβόλαιο έτσι κι αλλιώς και στις προτεραιότητες μου εννοείται πως είναι η ομάδα γιατί η ομάδα εντάξει είναι πρότυπο για τη superleague ο πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα οπότε εννοείται πως είναι στις προτεραιότητες μόνο ΠΑΣ Λαμία.

Για το αν επιθυμούν παραμονή Βόκολου: Ο κύριος Βόκολος έδωσε τα διαπιστευτήρια μόνος του δεν χρειάζονται να κάνουμε εμείς κάποια σύσταση και οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν τι άτομο είναι. Είναι φοβερός προπονητής και ένας σοβαρός άνθρωπος ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά και πιστεύω ότι θα πρέπει η χρυσή τομή να βρεθεί σε όλα ανάμεσα τους και να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα στη Νίκαια: Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μία τέτοια αντιμετώπιση, ότι δηλαδή δεν περιμέναμε να είναι όλα ήρεμα. Ήταν ένα ματς κατηγορίας και ο Ιωνικός είναι μία ομάδα η οποία φημίζεται για την έδρα της από κει και πέρα φυσιολογικά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήμασταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας.Για τον κόσμο το περιμέναμε.

Για το γκολ του Τόσιτς: Η αδρεναλίνη στα ύψη. Είναι από τις στιγμές που δεν ξεχνάς ποτέ. Έτσι όπως τον βιώνουμε καθημερινά ο Τόσιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποιότητα το γνωρίζω και ήμουνα πεπεισμένος ότι η εκτέλεση του θα είναι πολύ καλή δεν γνώριζα αν θα την έκανε γκολ, αλλά ήξερα ότι η εκτέλεση του θα ήταν πολύ κοντά. Όταν μπήκε το γκολ πραγματικά παροξυσμός για αυτό που βιώσαμε.

Για τον τραυματισμό του και την υποδοχή κατά την επιστροφή: Μετά το χτύπημα δεν ήξερα και δεν θυμόμουν ακριβώς πόσο είναι το σκορ να σας πω την αλήθεια νόμιζα ότι είναι 2-1 και έλεγα στα παιδιά “πάμε είναι δικό μας το ματς”. Εγώ υπέστησα μια μικρή διάσειση αλλά ευτυχώς συνήλθα και κατάφερα να ζήσω όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ. Τους ευχαριστούμε όλους και για τους πανηγυρισμούς και για την υποδοχή που τύχαμε. Τους το χρωστάμε και εύχομαι να τους αποζημιώσουμε την επόμενη χρονιά, να είμαστε αυτοί που πρέπει και να έρχονται στους αγώνες και να φεύγουνε χαρούμενοι!

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης

Back to top button