Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Λόγω… Ολυμπιακού η «πόρτα» στον Αυγενάκη

Ποιοι ήταν οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός «άδειασε» τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον «ανάγκασε» να ακυρώσει την επίσκεψή του στο Κορωπί...

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σχεδίαζε την Πέμπτη (7/5) να βρεθεί στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ωστόσο η “πόρτα” που ουσιαστικά του είχε ρίξει το προηγούμενο βράδυ η “πράσινη” ΠΑΕ, με τη διαρροή που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος”, οδήγησε τον Λευτέρη Αυγενάκη στην ακύρωση της επίσκεψής του.

Ποιος όμως ήταν ο λόγος που έκανε την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να αλλάξει στάση απέναντι στον υφυπουργό Αθλητισμού; Ο Λευτέρης Αυγενάκης θεωρείται πλέον persona non grata για τον μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού, διότι θεωρεί πως με όλες τις κινήσεις του μεροληπτεί διαρκώς υπέρ του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η “Sportday”.

Αποκορύφωμα μάλιστα σε όλο αυτό το κλίμα, ήταν η στάση του Αυγενάκη στο θέμα της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, με τον ισχυρό άνδρα των “πρασίνων” να θεωρεί πως λειτουργεί απόλυτα στη γραμμή των Πειραιωτών.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button