Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Νταμπράουσκας είπε ‘όχι’ σε δύο ομάδες της Κύπρου»

Στην Κύπρο μετέδωσαν πως δύο ομάδες του νησιού ήταν πρόθυμες να καταβάλουν το buy out του Νταμπτράουσκας, όμως εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στον ΟΦΗ. #stoiximan_slgr #oficretefc #Valdas_Dambrauskas #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Στην Κύπρο μετέδωσαν πως δύο ομάδες του νησιού ήταν πρόθυμες να καταβάλουν το buy out του Νταμπτράουσκας, όμως εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Αρκετά «καλό όνομα» έχει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, απόρροια και της δουλειάς του στον ΟΦΗ. Ετσι λοιπόν ο Λιθουανός κόουτς βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων και δύο εξ’ αυτών φαίνεται πως προέρχονται από την Κύπρο.

Οπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «kerkida.net» δύο έδειξαν διατεθειμένες να καταβάλουν το buy-out που έχει στο συμβόλαιό του με τους Κρητικούς, όμως ο 46χρονος έδειξε αρνητικός ώστε να φύγει από το Ηράκλειο.

«Η εξαιρετική δουλειά του Λιθουανού οδήγησε παράγοντες ΔΥΟ ομάδων μας… κοντά του. Ο 46χρονος που κάνει σπουδαίο έργο με τον ΟΦΗ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο υπάρχει ρήτρα (Buyout) για αποχώρηση. Οι πρώτες πληροφορίες που εξασφάλισε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναφέρουν ότι ο Valdas Dambrauskas σε αυτή τουλάχιστον τη φάση δεν είναι θετικός για να συνεχίσει στο Κυπριακό πρωτάθλημα», ανέφερε σχετικά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button