ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός – “Οργώνουν” την Ισπανία Πίτι – Ίσσαρης

Το σχεδιασμό για την ομάδα της ερχόμενης σεζόν έχουν αρχίσει να “τρέχουν” ήδη στον ΠΑΣ Λαμία!

Το σχεδιασμό για την ομάδα της ερχόμενης σεζόν έχουν αρχίσει να “τρέχουν” ήδη στον ΠΑΣ Λαμία!

Μετά την ανανέωση με τον Λεωνίδα Βόκολο και το τεχνικό επιτελείο του (απομένει μόνο η ανακοίνωση) έχει τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φρανσίσκο Πίτι, έχει σηκώσει ήδη μανίκια αναζητώντας “λαβράκια”  τύπου Νούνιες, στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική ώστε να συμπληρώσει τον φάκελο με τις προτάσεις του για την ενίσχυση του ρόστερ.

Για το λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί αναμετρήσεις των χαμηλότερων πρωταθλημάτων της Ισπανίας προκειμένου να έχει ρεαλιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών που έχει “τσεκάρει”.

Το μεσημέρι του Σαββάτου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια με την Φουενλαμπράδα για την 3η κατηγορία της Ισπανίας (στη Ρεάλ αγωνίζονται ποδοσφαιριστές έως 20 ετών) ενώ χθες βρέθηκε στο Στάδιο ντε Μπουταράκε του Λεγκανές για την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με αντίπαλο την Ανδόρα για την La Liga 2.

Μαζί του βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του Λεωνίδα Βόκολου, Νίκος Ίσσαρης αλλά και ο  παλιός άσσος των Νάπολι, Σουόνσι, Ράγιο Βαγιεκάνο, Θέλτα κ.α. Μίτσου, ο οποίος πλέον είναι αθλητικός διευθυντής στην Μπούργος, ομάδα της ίδιας κατηγορίας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button