Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ξανά για Μπεσίκτας και Λιβάι Γκαρσία γράφουν στην Τουρκία

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Τούρκοι επαναφέρουν τη φημολογία για Μπεσίκτας και Λιβάι Γκαρσία. #stoiximan_slgr #aekfc #LivaiGarcia #Besiktas #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι Τούρκοι επαναφέρουν τη φημολογία για Μπεσίκτας και Λιβάι Γκαρσία.

Η τελευταία ομάδα από τις πολλές που ακούγονται ότι ενδιαφέρονται για τον Λιβάι Γκαρσία είναι η Μπεσίκτας, όπως υποστηρίζουν στην Τουρκία.

«Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα περιμένει 10 εκατ. ευρώ από την πώληση του 25χρονου φορ», έγραψε δημοσιογράφος της Fotomac.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι οι Τούρκοι ανέφεραν ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, το οποίο ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί από το ρεπορτάζ, ενώ το ποσό που θα ζητήσει η ΑΕΚ σε πιθανές επίσημες κρούσεις το καλοκαίρι ενδέχεται να είναι αρκετά πάνω από αυτό που αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες προστέθηκε στη λίστα των φερόμενων ως ενδιαφερόμενων για τον 25χρονο επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο η Λυών, για την οποία στη Γαλλία αναφέρουν ότι ετοιμάζει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button