Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στην Α.Ε Καλυβίων η Κατερίνα Μήτσου!

Η Α.Ε Καλυβίων προχώρησε στην πρόσληψη της Κατερίνας Μήτσου, η οποία θα αναλάβει προπονήτρια στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Η Α.Ε Καλυβίων προχώρησε στην πρόσληψη της Κατερίνας Μήτσου, η οποία θα αναλάβει προπονήτρια στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην “οικογένειά” της την Κατερίνα Μήτσου, η οποία αναλαμβάνει άμεσα θέση προπονήτριας στην Ακαδημία μας, μαζί φυσικά με τους 3 υπάρχοντες προπονητές.

Η Κατερίνα είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C από το Σεπτέμβριο του 2022. Παράλληλα είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια” του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αυτή τη στιγμή, εργάζεται στη ΔΕΔΔΗΕ Λαμίας.

Όσον αφορά την αθλητική της καριέρα, ξεκίνησε ως παίκτρια (ανάμεσα σε αγόρια), στην Ακαδημία του Εθνικού Κομποτάδων, από την ηλικία των 10 ετών.

Τη σεζόν 2013-14 ήταν στις Νηρηίδες Φθίας, ενώ το 2015-16 έπαιξε στην Ακαδημία ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, για 2 χρόνια (2016-17 και 2017-18) συμμετείχε στην ομάδα “Μέντεκας Καλαμαριάς”.

Από το επόμενο έτος (2018-19), ενώ συνέχισε ως παίκτρια στους αγωνιστικούς χώρους (στις Νηρηίδες Φθίας), παράλληλα ξεκίνησε να προπονεί το τμήμα Κ-7 του Μέντεκα Καλαμαριάς.

Το 2019-20 ήταν στις Νηρηίδες Φθίας ως παίκτρια, αλλά αναβαθμίστηκε στην προπονητική, αφού ανέλαβε τα τμήματα Κ-7 και Κ-10 (Κορασίδες) του Μέντεκα Καλαμαριάς και τα τμήματα Κ-7 και Κ-10 από τα Αετόπουλα.

Για το 2020-21 οι Νηρηίδες δεν αλλάζουν. Προπονεί τα Αετόπουλα, τμήματα Κ-7 και Κ-10.
Πέρυσι, το 2021-22 είναι η τελευταία της χρονιά ως αθλήτρια ποδοσφαίρου, φυσικά στις Νηρηίδες Φθίας.

Όμως, είναι coach στο Μέντεκα Καλαμαριάς, στα τμήματα Κ-6 και στις Κορασίδες Κ-12 και παράλληλα στην Α.Ε. Πυλαίας, στο τμήμα Κ-6.

Τέλος, τη μισή φετινή σεζόν 2022-23, καθοδηγούσε 3 τμήματα του Μέντεκα Καλαμαριάς (Κορασίδες Κ-14, Κορασίδες Κ-10, Κ-12) και 1 τμήμα των Αετόπουλων (Κ-8).

Κατερίνα, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!

Είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσεις την Ακαδημία μας να φτάσει ψηλά!

Από τη μεριά μας, θα σου δώσουμε ό,τι χρειάζεσαι, και για να δουλέψεις και για να περνάς ευχάριστα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button