Α΄ ΦθιώτιδαςΑφιερώματαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Σ.Β Μαγνησιακός: Ο τρίτος αντίπαλος του Αστέρα Σταυρού! (pics)

Σήμερα Τετάρτη 24/5 ο Αστέρας Σταυρού για τον 4ο όμιλο των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και για την 3η αγωνιστική ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» τον Α.Σ.Β Μαγνησιακός. #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #μπαράζ #Γ_Εθνική #ΑστέραςΣταυρού #ΑΣΒ_Μαγνησιακός #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα Τετάρτη 24/5 ο Αστέρας Σταυρού για τον 4ο όμιλο των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και για την 3η αγωνιστική ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» τον Α.Σ.Β Μαγνησιακός.

Ποια είναι όμως η ομάδα του Μαγνησιακού; Το LamiaSports προφανώς και έχει την απάντηση. Ψάξαμε και βρήκαμε πληροφορίες για τον αντίπαλο του Αστέρα Σταυρού και σας τις παραθέτουμε στο παρακάτω κείμενο.

Ο Μαγνησιακός Αθλητικός Σύλλογος Βόλου είναι αθλητικός σύλλογος που εδρεύει στον Βόλο. Επίσημο έτος ίδρυσης είναι το 1966 και χρώματα το μπλε και το λευκό.

Διαθέτει τρία ενεργά τμήματα: τμήμα ποδοσφαίρου, τεχνικής και καλλιτεχνικής κολύμβησης. Στο παρελθόν διέθετε και τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο μετονομάστηκε σε Ν.Π.Σ. Βόλος.

Τίτλοι

  • Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Θεσσαλίας
    • Πρωταθλήτρια (6) : 1968, 1970, 1982, 1986, 2003, 2023
  • Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Θεσσαλίας
    • Πρωταθλήτρια (2) : 2017, 2022
  • Κύπελλο ΕΠΣ Θεσσαλίας
    • Κυπελλούχος (1) : 1986

Έδρα

Η έδρα του Μαγνησιακού για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική είναι το «Παντελής Μαγουλάς», ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου.

Ρόστερ

Η ομάδα του Μαγνησιακού διαθέτει ένα ρόστερ με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο αμυντικός Άγγελος Βέρτζος, ο οποίος έχει περάσει από ομάδες όπως η Βέροια, τα Τρίκαλα, η ΑΕΛ, ο Απόλλων Σμύρνης αλλά και ο ΑΟ Υπάτου.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του συλλόγου είναι ο Σπύρος Νούσιας, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Θεσσαλίας.

Επίσης γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό είναι και ο Κωνσταντίνος Οικονόμου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει παραστάσεις από ομάδες όπως ο Πιερικός, η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής και ο Αγροτικός Αστέρας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button