Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νταβέλης κατά Αυγενάκη: «Αν είμαστε απατεώνες, ας μας φέρει τα στοιχεία»

Λάβρος κατά του υφυπουργού Αθλητισμού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης. #slgr2 #aelfc #Νταβέλης #SportsNews #season2022_2023

Λάβρος κατά του υφυπουργού Αθλητισμού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης.

Ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί” μίλησε στο Metropolis 95,5 κι αναφέρθηκε στη νέα απόφαση για επ’ αόριστον διακοπή στο πρωτάθλημα της Superleague 2, εκτοξεύοντας πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιτροπή που συγκρότησε η Super League 2: «Είναι θέμα ηθικής και μετά οικονομικού. Υπήρξε μια καταστρατήγηση της ΚΥΑ που πάνω σε αυτήν εμείς κάναμε τον προγραμματισμό μας. Kάποιοι έχασαν 50-100.000 ευρώ και ίσως είναι θέμα επιβίωσης. Οφείλαμε σαν κατηγορία να είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δεν μπορείς να στηλιτεύεις μια ολόκληρη κατηγορία χωρίς να πας θεσμικά. Για να πετύχει κάποιος έναν πολιτικό λόγο, δεν μπορεί να κατηγορεί μια ολόκληρη κατηγορία.

Μετά την αλληλεγγύη, δεν έχουμε σταματήσει τον διάλογο και θέλουμε με όλους τους φορείς να έχουμε συζητήσεις με επιχειρήματα. Το επιχείρημα είναι το εξής, πάνω σε αυτή την ΚΥΑ που μας έδωσαν από πέρυσι, εμείς προγραμματίσαμε τα μπάτζετ των ομάδων. Αν ήθελες να αλλαχτεί η ΚΥΑ δεν θα πρέπει να μας το πεις στην αρχή του πρωταθλήματος; Ερχεσαι αρμόδιε υφυπουργέ με καθυστέρηση και μας λες ότι εσύ θες να αποφασίζεις και να διατάζεις. Εμείς εισπράττουμε πως μια νέα ΚΥΑ μπορεί να ανατρέψει την παλιά γιατί έχει το νομοθετικό πλεονέκτημα. Αγαπητέ Υφυπουργέ δεν σε εκβιάζουμε.

Σταματήσαμε γιατί ο προγραμματισμός μας έχει χαθεί και γιατί έχει θιχθεί η αξιοπρέπειά μας. Καλούμε τον υφυπουργό να συζητήσουμε και να μας απαντήσει με επιχειρήματα και όχι με συνθήματα. Αντί η Πολιτεία να είναι υπόλογη στη θέση που μας έφερε σήμερα, μας λένε ότι υπάρχουν υποψίες. Γι’ αυτό είπαμε να μας φέρουν τα στοιχεία για παράνομο στοιχηματισμό και θα τους διώξουμε εμείς την κατηγορία. Αν έχουν στοιχεία, θα πάμε μαζί τους στον εισαγγελέα και θα σταματήσουμε ξανά την κατηγορία».

Και συνέχισε: «Ως ΠΑΕ ΑΕΛ θίγομαι βάναυσα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ την αδικία που υπάρχει στην κατηγορία. Αν είμαστε εν δυνάμει απατεώνες, ας μας φέρει τα στοιχεία ο κ.Αυγενάκης και θα τα συζητήσουμε. Από Δευτέρα θα στείλουμε επιστολές και θα ζητήσουμε συναντήσεις. Αν δεν δεχθούν να μας συναντήσουν, τότε αυτοί θα έχουν κλείσουν τον δίαυλο επικοινωνίας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button