Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Σκότωσε” τον Αστέρα με ένα γκολ-ποίημα ο Μαγνησιακός!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και για τον 4ο όμιλο, ο Αστέρας Σταυρού αντιμετώπισε σήμερα τον Μαγνησιακό στο «Παντελής Μαγουλάς». #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΕΠΣΘεσσαλίας #ΑστέραςΣταυρού #Μαγνησιακός #μπαράζ_ανόδου #Γ_Εθνική #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και για τον 4ο όμιλο, ο Αστέρας Σταυρού αντιμετώπισε σήμερα τον Μαγνησιακό στο «Παντελής Μαγουλάς».

Ο Αστέρας προσπάθησε, ο Τσάμης τον έσωσε αρκετές φορές αλλά ένα γκολ-ποίημα του Βλάχου έδωσε τη νίκη στον Μαγνησιακό με 1-0.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι στα μπαράζ, ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιώργος Τσάμης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, έχοντας εξαιρετικές, δύσκολες και κρίσιμες για την έκβαση του αγώνα επεμβάσεις.

Το ματς:

Στο 2′ ο Χριστίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά ο Βλάχος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 6′ ωραία προωθημένη μπαλιά του Λάππα ο Ευαγγελόπουλος προσπάθησε να φτάσει πρώτος στη μπάλα αλλά ο Βρονταράς πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 10′ τεράστια ευκαιρία για τον Μαγνησιακό, ο Βλάχος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Τσάμης του είπε όχι με τα πόδια.

Στο 21′ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ψιάνου ο Τσάμης απομάκρυνε με το ένα χέρι.

Στο 23′ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, η άμυνα απομάκρυνε η μπάλα έφτασε στον Κουδουνά ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 30′ πάσα του Κακκάβα στον Νικολόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ήταν αρκετά αδύναμο και κατέληξε εύκολα στα χέρια του Βρονταρά.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 32′ για τον Αστέρα με τον Νικολόπουλο, ο Βρονταράς μπλόκαρε εύκολα.

Στο 35′ ωραία πάσα του Νικολόπουλου στον Αυγουστάτο ο οποίος είχε προωθηθεί αλλά τελευταία στιγμή ο Σιάτρας έκοψε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα.

Στο 39′ ωραίο σουτ του Βλάχου έπειτα από πάσα του Χριστίδη ο Τσάμης και πάλι του είπε όχι.

Στην ακριβώς επόμενη φάση, ο Στυλιανός πέρασε ωραία τον Δημητριάδη, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Βρονταράς απομάκρυνε. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Αστέρα και πάλι είχε ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Κακκάβας του πέρασε κάθετη πάσα αλλά το πλασέ που δοκίμασε πέρασε άουτ.

Πρώτο ημίχρονο 0-0.

Στο 45′ ο Χριστίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε αλλά και πάλι ο Τσάμης του είπε όχι.

Στο 46′ τετ α τετ του Νικολόπουλου αλλά ο Βρονταράς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Τεράστια ευκαιρία για τον Μαγνησιακό με τον Βλάχο ο Τσάμης απομάκρυνε με γροθιές σε κόρνερ στο 53′.

Δοκάρι για τον Μαγνησιακό με τον Ψιάνο, σουτ του Χριστίδη ο Τσάμης έδιωξε εντυπωσιακα σε κόρνερ.

Στο 22′ του Δευτέρου ημιχρόνου ο Βλάχος έκανε ένα σουτ βολίδα και έκανε το 1-0.

Στο 28′ του δευτέρου ημιχρόνου ο Βουρδάκης σουταρε αλλά ο Τσάμης έπεσε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 33′ ωραία προσωπική ενέργεια του Χαντζή πέρασε ωραία από τα αριστερά έκανε το σουτ αλλά ο Βρονταράς απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 36′ σέντρα του Ψιάνου ο Βουρδάκης σουταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τέλος αγώνα 1-0.

Διαβάστε επίσης

Back to top button