ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει Μεδίνα και για την επόμενη χρονιά η Λαμία

Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία συνεχίζονται αλλά το φως της δημοσιότητας βλέπουν και ρεπορτάζ που αφορούν ανανεώσεις στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία συνεχίζονται αλλά το φως της δημοσιότητας βλέπουν και ρεπορτάζ που αφορούν ανανεώσεις στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Εκτός δηλαδή από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ακουστεί ότι προτάθηκαν ή αρέσουν στη Λαμία, υπάρχουν και περιπτώσεις εντός της ομάδας που σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΣ θέλει να τους ανανεώσει.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο #Διπλό_Μαρκάρισμα του LamiaPolis 87,7 για τις δύσκολες περιπτώσεις του Νίκου Βέργου και του Αλεξάντρ Πάβλοβετς, οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος στον ΠΑΣ Λαμία ως δανεικοί από την Βόλσφμπεργκερ και την Όρενμπουργκ αντίστοιχα.

Αμφότεροι ικανοποίησαν με την παρουσία τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η διοίκηση θα κάνει προσπάθειες να τους κρατήσει και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ένας άλλος τώρα ποδοσφαιριστής που και ικανοποίησε αλλά και η Λαμία «ψάχνεται» για να τον ανανεώσει, είναι ο Κολομβιανός σέντερ φορ Τζέισον Μεδίνα Εσκομπάρ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε ως ελεύθερος στη Φθιώτιδα από την Ντεπορτίνο Πάστο έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Αυτές οι εμφανίσεις του αλλά και το πάθος που έβγαζε εντός αγωνιστικού χώρου, έφταναν για να πείσουν την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Βόκολο να σκεφτούν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μεδίνα.

Σύμφωνα με το transfermarkt.com, στο συμβόλαιο του Κολομβιανού, υπάρχει ρήτρα ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο οπότε αν ισχύει τότε η Λαμία θα έχει τη δυνατότητα να τον ανανεώσει αρκεί βέβαια να το επιθυμεί και ο ίδιος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button