Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ντι Λορέντζο: «Θέμα ημερών ο τίτλος»

Η Νάπολι χρειάζεται έναν βαθμό στο Ούντινε την ερχόμενη Πέμπτη (4/5), προκειμένου να κατακτήσει το τρίτο της σκουντέτο, αλλά το... πάρτι που αναμένεται για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, μπορεί ν' αρχίσει την Τετάρτη το απόγευμα, εάν η Λάτσιο δεν νικήσει.

Η Νάπολι χρειάζεται έναν βαθμό στο Ούντινε την ερχόμενη Πέμπτη (4/5), προκειμένου να κατακτήσει το τρίτο της σκουντέτο, αλλά το… πάρτι που αναμένεται για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, μπορεί ν’ αρχίσει την Τετάρτη το απόγευμα, εάν η Λάτσιο δεν νικήσει.

«Είναι μόνο θέμα ημερών», διαβεβαίωσε ο αρχηγός των «παρτενοπέι», Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο, με ανάρτηση του στο Instagram, πεπεισμένος ότι τα πυροτεχνήματα θα φωτίσουν σύντομα τον κόλπο της Νάπολης.

Η ισοπαλία 1-1 με την Σαλερνιτάνα, με το γκολ που δέχθηκαν στο τέλος του αγώνα, εμπόδισε τους Ναπολιτάνους να αρχίσουν τα… πανηγύρια, που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία.

Όμως η απογοήτευση, ξεπεράσθηκε γρήγορα γιατί αυτό το αποτέλεσμα έφερε την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, αφού η δεύτερη στην κατάταξη, Λάτσιο, έχασε και πλέον απέχει 18 βαθμούς από την κορυφή, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Παράλληλα, ο Σπαλέτι παραδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής, ότι «το τελευταίο χιλιόμετρο είναι το πιο κουραστικό» και πως πρόκειται μόνο «για μία… παράταση του πάρτι», προς αυτό το πολυαναμενόμενο τρίτο σκουντέτο, μετά τα πρώτα δύο, που ήλθαν την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα (1987, 1990).

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button