ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο του ΟΦΗ ο Αμπαντά»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από το gentikoule.gr, ο Λερόι Αμπαντά βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από το gentikoule.gr, ο Λερόι Αμπαντά βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ από την Κρήτη αναφέρει πως ο αριστερός μπακ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε δανεικός για ένα εξάμηνο από την Σερένγκ στον ΠΑΣ Λαμία, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ ο οποίος ψάχνει για αριστερό οπισθοφύλακα.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του gentikoule.gr:

Πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως στον ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου (7/6/2000) Γάλλου αριστερού μπακ Λερόι Αμπάντα που αγωνίστηκε στην Λαμία το τελευταίο εξάμηνο της χρονιάς.

Με την υπόθεση παραμονής του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη να είναι σε εκκρεμότητα και δίχως να έχει ξεκαθαρίσει αν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει ή όχι στο Ηράκλειο, στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει το σκανάρισμα για την θέση του αριστερού μπακ. Είχαμε επισημάνει την Τρίτη πως ο ΟΦΗ έχει στο μπλοκάκι του περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και ένας εξ’ αυτών είναι και ο Λερόι Αμπάντα.

Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει καθιερώσει το 3-5-2 ή 3-4-3, άρα πρόθεση του Λιθουανού είναι να χρησιμοποιεί ακραία μπακ που να έχουν την δυνατότητα ν’ αγωνίζονται σε όλη την πλευρά, ο ΟΦΗ δεδομένα θα κινηθεί για έναν παίκτη που ν’ αποτελέσει δίδυμο με τον Γκούτι Τοράρινσον στην συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ένας εκ των παικτών που έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους στον ΟΦΗ είναι και ο 22χρονος Γάλλος μπακ Λερόι Αμπάντα που αγωνίστηκε στην Λαμία από τον περασμένο Γενάρη ως δανεικός από την Σερένγκ του Βελγίου.

Ο 22χρονος Γάλλος που αποτέλεσε μια από τις μεταγραφές της Λαμίας που ξεχώρισαν, ήταν βασικότατος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μετρώντας συνολικά 17 συμμετοχές και 2 ασίστ.

Ο Λερόι Αμπάντα είναι ένας από τους παίκτες που στον ΟΦΗ εξετάζουν πολύ σοβαρά για την θέση του αριστερού μπακ, σε περίπτωση που το διαζύγιο με τον Μπαλογιάννη είναι οριστικό με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να ξεχωρίζει στην ομάδα της Λαμίας και να κάνει μια πολύ καλή σεζόν.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μονακό και το 2019 εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Μίλαν. Ακολούθησε η Νοσατέλ από την Ελβετία, η Μπουλόν στην Γαλλία και από το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σερένγκ.

πηγή: gentikoule.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button