Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δεδομένη η απόφασή μου να φύγω από τον Ηρακλή»

Ο Στράτος Ευγενίου τόνισε ότι είναι δεδομένη η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή.

Ο Στράτος Ευγενίου τόνισε ότι είναι δεδομένη η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή.

Ως δεδομένη χαρακτήρισε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή ο Στράτος Ευγενίου. Ο μεγαλομέτοχος του «γηραιού» μίλησε στον Μετρόπολις για την απόφασή του αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

«Οι μετοχές είναι σε μένα και θα είναι πάντα σε μένα. Η ομάδα θα διαχειριστεί από τον ΓΣ και θα διαχειριστεί και τις καταστάσεις. Εγώ δεν μπορώ να διαχειριστώ πλέον αυτή την κατάσταση. Στη συνέχεια θα στραφώ στα πολιτικά δικαστήρια για να δω αν θα έχω θέμα ως μέτοχος ομάδας. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΓΣ και αν θα επιστρέψει την ομάδα στη Γ Εθνική. Τα χρέη προς το δημόσιο αφορούν το ΔΣ της τότε διοίκησης. Ο ΓΣ πρέπει να πιέσει για να αλλάξει ο νόμος, απαιτείται νομοθετική ρύθμιση. Εγώ δεν ζητάω να χαριστεί κάτι, ήρθε ο καιρός να γίνει και για τον Ηρακλή κάτι. Ειδικά για μια ΠΑΕ που έχει πληρώσει τα χρέη του προηγούμενου ΑΦΜ».

Ο Στράτος Ευγενίου μίλησε για την υπόθεση του Μάρα…

«Η υπόθεση του Μάρα μπορεί να θεωρηθεί ως δεδικασμένο γιατί είναι η τελευταία χρονικά. Υπάρχει κίνδυνος για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κινηθεί μέχρι στιγμής κατά των ομάδων. Και δεν είναι μόνο για τον Ηρακλή αυτός ο κίνδυνος, είναι για τον Αρη, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ. Όλα αυτά προέρχονται από το νόμο Κοντονή. Αν ξέραμε πως θα ήταν μία υπόθεση και θα την πληρώναμε για να τελειώνουμε, θα το κάναμε. Υπάρχουν υποθέσεις που ο Ηρακλής έχει δικαιωθεί με την ίδια δικαστή και για την ίδια διοίκηση του Ηρακλή. Είναι 10 ποδοσφαιριστές μίνιμουμ που μπορούν να διεκδικήσουν κάτι αντίστοιχο με τον Μάρα», τόνισε και συνέχισε:

«Είναι δεδομένη η απόφασή μου για αποχώρηση από τον Ηρακλή. Εμένα με ενοχλεί πως οι νομοθεσίες δεν στρέφονται προς τα φυσικά πρόσωπα που δημιουργούν τα χρέη και θέλουν να τα πληρώνουν άλλοι. Εγώ στρέφομαι προς τον ΠΣΑΠΠ σήμερα που δεν προστατεύει τα μέλη του γιατί ο Ηρακλής έχει ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Ας κοιτάξουν να αλλάξουν τη νομοθεσία, αλλά δεν γίνεται ο κάθε τυχάρπαστος να έρχεται να κάνει χρέη και να μην είναι υπόλογος. Ποτέ σοβαρή οικονομική πρόταση δεν έχει υπάρξει προς τα εμένα. Ακόμη και ο κ. Κούγιας είδατε τι είπε. Μέχρι χθες είχαμε επικοινωνία».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button