Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Σημεία κινήτρου

Το κίνητρο περισσεύει σε πολλά από τα ζευγάρια της Κυριακής, με την Serie A να ξεχωρίζει για στοίχημα, ενώ από κοντά όσον αφορά τις επιλογές μας βρίσκεται και η Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία.

Το κίνητρο περισσεύει σε πολλά από τα ζευγάρια της Κυριακής, με την Serie A να ξεχωρίζει για στοίχημα, ενώ από κοντά όσον αφορά τις επιλογές μας βρίσκεται και η Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία.

 

Βερόνα – Έμπολι (13.30)

Έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα για την Βερόνα, μετά τις δύο σερί ήττες που έχει στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ακόμη δύο αγωνιστικές για να σώσει την παρτίδα της παραμονής. Ειδικά σήμερα απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Έμπολι η νίκη αποτελεί μονόδρομος για να τα παίξει μετά όλα για όλα στο επόμενο και τελευταίο παιχνίδι, που είναι αρκετά δύσκολο στο γήπεδο της Μίλαν.

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie A η Έμπολι, με αποκορύφωμα το ευρύ 4-1, με το οποίο κέρδισε εντός έδρας την Γιουβέντους. Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι πλέον αρκετά άνετη στην βαθμολογία και ολοκληρώνει την σεζόν χωρίς το παραμικρό άγχος. Με ανεβασμένο ηθικό, αλλά χωρίς κίνητρο και σήμερα απέναντι στην ενδιαφερόμενη Βερόνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μια ομάδα «καίγεται» στο ζευγάρι και αυτή είναι η Βερόνα. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.65 στην Stoiximan.

 

Λέστερ – Γουέστ Χαμ (18.30)

Κατάματα με τον υποβιβασμό βρίσκεται πλέον η Λέστερ, μετά το 0-0 κόντρα στη Νιούκαστλ και κυρίως λόγω της εν γένει κακής της παρουσίας φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής σήμερα με την Γουέστ Χαμ, αυτό που έχει να κάνει είναι να βρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να περιμένει ευχάριστα μαντάτα από το ματς της Έβερτον για να σωθεί στην μεγάλη κατηγορία.

Παρότι δεν έχει κάτι να κυνηγήσει βαθμολογικά η Γουέστ Χαμ, εντούτοις έπαιξε για την ιστορία της την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Λιντς και επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1. Βέβαια όσο περνούν οι μέρες θα έχει το μυαλό της στον τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα, την στιγμή που της απομένει απλά η τελευταία αγωνιστική σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Έστω και στο φινάλε θέλει να σώσει την παρτίδα η Λέστερ και οφείλει να βρει το τρίποντο της νίκης. Ο άσος στο 1.95 από το Pamestoixima.

 

Γιουβέντους – Μίλαν (21.45)

Στο άκουσμα της τιμωρίας των 10 βαθμών, η Γιουβέντους επηρεάστηκε περίτρανα στο αγωνιστικό, γνωρίζοντας τον διασυρμό από την Έμπολι εκτός έδρας με 4-1. Με τη νέα τάξη πραγμάτων μπορεί ακόμη να ελπίζει για την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όμως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τελευταία. Μάλιστα, έχει σήμερα ντέρμπι μπροστά της απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Μίλαν.

Δεν θα μπορούσε να αφήσει βαθμούς η Μίλαν στο εντός έδρας παιχνίδι με την πεσμένη Σαμπντόρια και έφτασε στο άνετο 5-1. Μάλιστα, η τιμωρία της Γιουβέντους την έφερε και πάλι εντός της πρώτης τετράδας στην βαθμολογία, όπου θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπροστά της έχει αρχικά το ντέρμπι με την Γιουβέντους και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» την Βερόνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Προβληματικό το κλίμα στην Γιουβέντους, που ούτως ή άλλως ποτέ δεν τρέλανε φέτος με τις εμφανίσεις της. Η Μίλαν μπορεί το Χ2 στο 1.62 από την Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button