Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το πλάνο της ΑΕΚ με το βλέμμα στη νέα σεζόν

Ο σχεδιασμός της νταμπλούχου ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. #stoiximan_slgr #aekfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο σχεδιασμός της νταμπλούχου ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. #stoiximan_slgr #aekfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και η ΑΕΚ έχοντας πετύχει το απόλυτο στη φετινή σεζόν, κάνοντας το 2/2 εντός των συνόρων έπειτα από 45 χρόνια, θέλει να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή και να διατηρήσει τον κορμό της.

Συνεπώς, δεν πάει για πολλές αλλαγές στο ρόστερ της η Ένωση και ο σκοπός είναι να γίνουν λίγες προσθαφαιρέσεις, τις οποίες δεν μπορεί να αποφύγει και να μην λειτουργήσει όπως την προηγούμενη φορά που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αφενός, ένα «καυτό» θέμα είναι αυτό του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ανήκει στη Θέλτα και φυσικά οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικά αν παραμείνει στη La Liga η Θέλτα.

Όπως έχει σημειώσει, άλλωστε, ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή. Από εκεί και πέρα είναι ένα ζήτημα το τι θα γίνει με τον Άμραμπατ, στον οποίο έχει γίνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά πρέπει πρώτα ο Μαροκινός να λύσει ένα οικογενειακό θέμα που έχει από πέρυσι. Πάντως, ήδη ψάχνουν αντι-Άμραμπατ οι «κιτρινόμαυροι» για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, ο στόχος είναι να παραμείνει στην ομάδα, με την ΑΕΚ να γνωρίζει ότι φέτος που υπάρχει και η Ευρώπη στο καλεντάρι της είναι πολύ πιθανό να ανέβει η χρηματιστηριακή αξία του 25χρονου άσου. Ωστόσο, αν «σκάσει» μία πρόταση κοντά στα θέλω της Ένωσης (20+ εκατ. ευρώ), δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το πώς θα κινηθεί η ΑΕΚ, η οποία στις 28 του μήνα θα φύγει για Ολλανδία, για το θέμα του στόπερ και το αν θα μείνει ο Τζαβέλλας για άλλον έναν χρόνο, ως τέταρτη-πέμπτη επιλογή. Γενικά, έχει μία έτοιμη ομάδα αυτήν τη στιγμή η Ένωση και δεν σκοπεύει να χαλάσει τη συνταγή.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button