Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα της περίπτωσης του Ανδρέα Σάμαρη

Οι σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα από τον Ανδρέα Σάμαρη δεν αφήνουν αδιάφορο τον Άρη ο οποίος έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του 33χρονου μέσου και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει στην τελική κίνηση για την απόκτησή του. #stoiximan_slgr #arisfc #ΑνδρέαςΣάμαρης #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Οι σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα από τον Ανδρέα Σάμαρη δεν αφήνουν αδιάφορο τον Άρη ο οποίος έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του 33χρονου μέσου και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει στην τελική κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Άρης δεν έχει προχωρήσει στην αποφασιστική ενέργεια για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, σίγουρα όμως σκέφτεται σοβαρά αυτή την προοπτική καθώς πέραν της ποιότητας αλλά και της προσωπικότητα του έμπειρου μέσου, είναι δεδομένη η πρόθεση ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του. Προέχει να ξεκαθαρίσει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος παίκτης έχει αποφασίσει την επιστροφή του στο ελληνικό Πρωτάθλημα έπειτα από εννιά χρόνια στο εξωτερικό. Από τον Αύγουστο του 2014, όταν η Μπενφίκα απέκτησε τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό έναντι 10 εκατ. ευρώ έως και το καλοκαίρι του 2021 αγωνίστηκε στην ομάδα της Λισαβόνας όπου μέτρησε 196 συμμετοχές. Τη σεζόν 2021-22 μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φορτούνα Σιτάρντ και πέρυσι γύρισε στην Πορτογαλία και στη Ρίο Άβε όπου έπαιξε σε 27 παιχνίδια.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα στην Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Σάμαρης ήδη ενημέρωσε για τις προθέσεις του τη διοίκηση της Ρίο Άβε και την απόφαση επαναπατρισμού του. Στον Άρη γνωρίζουν τα δεδομένα της υπόθεσης του, στην πραγματικότητα έχει συζητηθεί στο εσωτερικό της ομάδας και ξέρουν ότι πλέον μπορούν να προσεγγίσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του. Συνεπώς μένει να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην τελική επαφή η οποία μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες συνεργασίας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button