Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Επανέρχεται για Ματέι Βίντρα ο Άρης»

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ματέι Βίντρα για τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν στα υπόψιν την περίπτωση του Τσέχου. #stoiximan_slgr #arisfc #MatejVydra #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ματέι Βίντρα για τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν στα υπόψιν την περίπτωση του Τσέχου.

Το όνομα του 31χρονου επιθετικού έπαιξε ζεστά για τους Θεσσαλονικείς τον περασμένο Ιανουάριο, με τον ίδιο ωστόσο να προέχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού που συντέλεσε τελικά στη μετακίνηση του στη Βικτόρια Πλζεν, δεδομένου πως ο Άρης δεν του εξασφάλιζε χρόνο συμμετοχής, όπως σημειώνει η «Live Sport».

Σε συνέχεια του σχετικού δημοσιεύματος, οι «κιτρινόμαυροι» τσεκάρουν εκ νέου την περίπτωση του – όπως και άλλων επιθετικών-, καθώς ο Τσέχος πραγματοποίησε μια καλή σεζόν στην πατρίδα του με 16 συμμετοχές και 4 γκολ, αποδεικνύοντας πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Ματέι Βίντρα διατηρεί τον ίδιο μάνατζερ με τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να έχουν ξεκινήσει από τον χειμώνα με τον έμπειρο άσο να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Βικτόρια Πλζεν, η οποία έχει προτεραιότητα.

Σύμφωνα με τη γνωστή εφημερίδα, ο Άρης θα αποκτήσει σίγουρα ένα φορ ενώ ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Αντρέ Γκρέι ίσως πορευτεί και για δεύτερο, ενώ ήδη βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με επιθετικό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button