Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κανένα θέμα με Τριανταφυλλόπουλο ο ΟΦΗ

Το όνομα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου έπαιξε στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στη λίστα της ομάδας. #stoiximan_slgr #oficretefc #Τριανταφυλλόπουλος #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Το όνομα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου έπαιξε στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στη λίστα της ομάδας.

Ο Άντριαν Ριέρα ετοιμάζεται να φορέσει τα χρώματα του ΟΦΗ και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Κρητικών, την ίδια στιγμή που η ομάδα ψάχνεται για στόπερ και χαφ στην αγορά.

Βέβαια θα παίξει ρόλο και η τελική έκβαση των υποθέσεων των Μπαλογιάννη και Διαμαντή, όπου ο Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε πως δύσκολα θα ανανεώσουν με την ομάδα. Έτσι, θα πρέπει να βρεθούν και οι αντικαταστάτες τους.

Το όνομα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, σύμφωνα με πηγές από την Πολωνία, είχε μπει στο «κάδρο» του ΟΦΗ και είχε ακουστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες, με τον 30χρονο στόπερ να ολοκληρώνει τη θητεία του στην Πόγκον μετά από τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός δεν βρίσκεται στη λίστα των Κρητικών παρότι η ομάδα αναζητά Έλληνες παίκτες και θέλει να υπάρχει στο ρόστερ έντονα το ελληνικό στοιχείο, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης δεν είναι μία από τις επιλογές της ομάδας για την ενίσχυση στον στόπερ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button