Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Το «καυτό» καλοκαίρι του Νίκα, ήδη «έσκασαν» δύο προτάσεις

Ο Λεβαδειακός δέχθηκε ήδη δύο προτάσεις για τον Γιώργο Νίκα, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική καθώς δεν κάλυπταν τα «θέλω» του.

Ο Λεβαδειακός δέχθηκε ήδη δύο προτάσεις για τον Γιώργο Νίκα, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική καθώς δεν κάλυπταν τα «θέλω» του.

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, όμως τη φετινή σεζόν στηρίχθηκε σε ορισμένα νέα παιδιά και αυτό ήταν ένα «κέρδος». Στη σχετική «δεξαμενή» συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Νίκας, ο 24χρονος χαφ που έκανε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και την «έκλεισε» με έξι γκολ σε 30 ματς πρωταθλήματος. Κυρίως στα play-outs ήταν εκ των πρωταγωνιστών (βρήκε τέσσερις φορές στόχο σε επτά παιχνίδια) και πλέον στην «εξίσωση» μπαίνει το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο νεαρός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (ανανέωσε το 2021), οπότε και είναι πιθανό να παραχωρηθεί φέτος κάτι που άλλωστε έχει τεθεί επί τάπητος.

Ηδη μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλατεία Μαγιάκου είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις για χάρη του και να κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων, ενώ κατά μία πηγή δύο εγχώριες ομάδες χτύπησαν επίσημα την πόρτα τους για χάρη του όμως η πρότασή τους δεν κάλυπτε τα «θέλω» των Βοιωτών.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button