Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Ο Μίλαν Ρασταβατς είναι ένα βήμα πριν κλείσει στον Αστέρα Τρίπολης και μέσα σε λίγες ημέρες θα πέσουν πιθανότατα οι υπογραφές. Επιστρέφει ο γυμναστής Παύλος Γκότσης.

Ο Μίλαν Ρασταβατς είναι ένα βήμα πριν κλείσει στον Αστέρα Τρίπολης και μέσα σε λίγες ημέρες θα πέσουν πιθανότατα οι υπογραφές. Επιστρέφει ο γυμναστής Παύλος Γκότσης.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα υπάρξει σχετικά με την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, ο Σέρβος τεχνικός είναι άκρως θετικός για να επιστρέψει στην ομάδα της Τρίπολης, μετά από έναν χρόνο.

Οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, με τον Αστέρα να θεωρεί τον Ράσταβατς την καταλληλότερη επιλογή για τον πάγκο ώστε να φτιάξει την ομάδα από το… μηδέν και να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Να θυμίσουμε ότι ο 49χρονος βρισκόταν 2,5 χρόνια στους Αρκάδες, είχε φτιάξει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και μάλιστα την πρώτη χρονιά την είχε βάλει και στην πρώτη εξάδα, συμμετέχοντας στα playoffs. Η οριστική απάντηση του Σέρβου προπονητή αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες, αλλά μετά τις διαδοχικές επαφές των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως το «ναι» από την πλευρά του Ράσταβατς είναι τυπική υπόθεση και πολύ δύσκολα θα… χαλάσει η επανένωση.

Μαζί με τον Μίλαν Ρασταβατς αναμένεται να επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης και ο Παύλος Γκότσης. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους γυμναστές στην Ελλάδα, ο οποίος βρισκόταν επί σειρά ετών στους Αρκάδες ώσπου και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, αφού αποδέχτηκε την πρόταση του Βλάνταν Ίβιτς για να συνεργαστούν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γκότσης ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για την εξαιρετική εικόνα των Αρκάδων τα τελευταία χρόνια. Μια ομάδα που έβγαζε πολλά τρεξίματα στο γήπεδο, υπήρχαν οι κατάλληλες μετρήσεις για να γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, ενώ βελτίωσε σημαντικά αρκετούς παίκτες και υπήρξαν ελάχιστοι μυϊκοί τραυματισμοί.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button