Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το σήκωσε ο Δαφνησιακός! (φωτογραφίες)

Για την 4ης αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ο Δαφνησιακός Αρκίτσας υποδέχθηκε τον Ευρυτανικό στο γήπεδό του.

Για την 4ης αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ο Δαφνησιακός Αρκίτσας υποδέχθηκε τον Ευρυτανικό στο γήπεδό του.

Στο πλαίσιο του αγώνα, απονεμήθηκε το Κύπελλο του πρωταθλητή στην ομάδα του Δαφνησιακού, για την περίοδο 2019-2020 όπου και κατέκτησε την 1η θέση στον 1ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας.

Παρών στο γήπεδο ήταν σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Λιόλιος αλλά και αρκετοί άλλοι.

Στα αγωνιστικά, η Αρκίτσα όπως άλλωστε όλες οι ομάδες που τους απονεμήθηκε φέτος το πρωτάθλημα της περσινής σεζόν, δεν κατάφερε να κερδίσει! Θυμίζουμε πως και ο Ευρυτανικός  ηττήθηκε από την Στυλίδα όταν ήταν η σειρά του για την απονομή αλλά και ο Ο.Φ Ηράκλειας είχε χάσει από τον Αστέρα Σταυρού.

Ο Ευρυτανικός, έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Αρκίτσας και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Μαντάρας στο 45΄του αγώνα έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους και παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Αρκίτσας, το ματς πήγαινει προς το διπλό!

Όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κυριτσόπουλος βρήκε δίχτυα σώζοντας έτσι την παρτίδα για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δαφνισιακός Αρκίτσας: Κωνσταντίνου, Μπουμπουρής, Γρίβας, Τσαπάρας, Ρόμπας, Καντάς, Ρίζος, Τάτσης, Χότζα, Νεοφώτιστος, Κυριτσόπουλος

Ευρυτανικός: Γιολδάσης, Πουγκακιώτης, Παλιαλέξης, Κακαβάς, Μούτσελος, Χριστόπουλος, Λασπιάς, Χρυσαφόπουλος, Βρούβας, Μαγκλάρας, Μαντάρα

Διαβάστε επίσης

Back to top button