ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φιλικό παιχνίδι στο «Λάμπρος Κατσώνης» ανάμεσα στους Βετεράνους του Λεβαδειακού και του Α.Σ Λαμίας!

Φιλανθρωπικός αγώνας Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού και του Α.Σ Λαμία πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο «Λάμπρος Κατσώνης».

Φιλανθρωπικός αγώνας Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού και του Α.Σ Λαμία πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο «Λάμπρος Κατσώνης».

Η αναμέτρηση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των Παναγιώτη Κεραμάρη και τον Σωτήρη Καρποδίνη.

Η ανακοίνωση των Βετεράνων του Α.Σ Λαμίας:

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 29/5 στο στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης” με επιτυχία ο φιλάνθρωπος αγώνας των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Λεβαδειακού & ΑΣ Λαμία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 4-4.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Καλύβας (2), Τόλιας και Ψυχογιός.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των Παναγιώτη Κεραμάρη και Σωτήρη Καρποδίνη που τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες και παρέλαβαν οι συγγενείς τους.

Ακόμη τιμητική πλακέτα ανενεμήθει στη Πανελλήνια Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα Λιβαδειάς) για το έργο και την προσφορά προς τους πολίτες.

Όπως τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια βετεράνων, έτσι και αυτό, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η ομάδα των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία αγωνίσθηκε με τους:
Κατσιφλώρο, Τόλια, Μπαγινέτα Ηλ., Στριφτό, Τσάμη, Κωστόπουλο, Χουλιάρα, Κυριάκο, Ψυχογιό, Καλύβα και Παπαστάμο.

Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Χανής, Νάσιος Τριανταφύλλου Δημ. και Βέλλιος.

Κόουτς της ομάδας ήταν οι Αλπόγλου και Κόντος.

Στην αποστολή παρεβρέθηκαν οι Κοντέλας Λέντας Σ.Ν. και Τσαπρασλής.

Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στην ωραία περιοχή της Κρύας όπου παίχθηκε το τρίτο ημίχρονο μέσα σε κλίμα χαράς και χαλάρωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάσθηκαν για την εκδήλωση, τους παλαίμαχους Λιβαδειάς τον Δήμο Λεβαδέων και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο για το κοινωνικό έργο της Πανελλήνιας αντικαρκινικής Εταιρείας (παράρτημα Λιβαδειάς) που προσφέρουν.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button