ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στέλνουν στη Λαμία τον Τσενάμο!

Έναν ακόμη δημοσίευμα στέλνει τον Λουίτζι Τσενάμο στον ΠΑΣ Λαμία...

Έναν ακόμη δημοσίευμα στέλνει τον Λουίτζι Τσενάμο στον ΠΑΣ Λαμία…

Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Λουίτζι Τσενάμο και τα δημοσιεύματα τον στέλνουν στον ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε τι αναφέρει το ertsports.gr:

Ο 42χρονος προπονητής τερματοφυλάκων παραιτήθηκε από το πόστο του και αναμένεται να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του με… φόντο τη συνεργασία του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Λούτζι Τσενάμο αποχωρεί από την ΑΕΛ, στην οποία υπέγραψε για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων φέτος το καλοκαίρι και πλέον αναζητά την επόμενη ομάδα του, η οποία αναμένεται να είναι η Λαμία.

Ο 42χρονος στη μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας του, φόρεσε φανέλες ελληνικών ομάδων, ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό το 1997, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε για ομάδες όπως είναι το Αιγάλεω, ο Παναιγιάλειος, η Προοδευτική, ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη και η Λαμία, ενώ έχει κάνει και θητεία σε εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, στα 21 του πήγε ως ελεύθερος στην Μπέρνλι, ενώ το 2009 μετέβη στην Κύπρο για την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, αλλά αγωνίστηκε και στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Νετάνια.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων θήτευσε σε Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Κ-19 και Αλ Φαϊσαλί, που εκεί βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του προηγούμενου προπονητή της ΑΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη, για να μετακομίσει στη Λάρισα για την ομώνυμη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button