Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Αυτοί είναι οι Ελληνες που έχουν βάλει στο… μάτι οι Θεσσαλοί!

ΑΕΛ: Ελληνοποίηση του ρόστερ εφόσον δεν αλλάξει κάτι με την κατηγορία, ενόψει της νέας σεζόν.

ΑΕΛ: Ελληνοποίηση του ρόστερ εφόσον δεν αλλάξει κάτι με την κατηγορία, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κώστας Φραντζέσκος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportime. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας, σειρά παίρνει η στελέχωση του ρόστερ.

Πρόθεση η ελληνοποίηση του, αν δεν αλλάξει κάτι και οι Θεσσαλοί αγωνιστούν στη Super League 2.

Το Sportime έχει ήδη αποκαλύψει το ενδιαφέρον των «βυσσινί» για τον αμυντικό μέσο των Τρικάλων, Κώστα Παπαγεωργίου. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ δεν είναι ο μόνος παίκτης των Τρικάλων που «παίζει» για την ΑΕΛ.

Ενδιαφέρον υπάρχει για δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ. Ο λόγος για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σουλιώτη, που έχει περάσει και στο παρελθόν από τους «βυσσινί» και για τον 21χρονο επιτελικό μέσο, Βασίλη Πέλκα.

Ο Σουλιώτης δεν είναι ο μοναδικός πρώην που «βλέπει» η ΑΕΛ. Ακόμα δύο πρώην «βυσσινί» υπάρχουν στη λίστα. Ο ένας είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που φέτος αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας και ο δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας του Απόλλωνα Λάρισας.

Από Δράμα μεριά, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Δημήτρη Μαυριά. 24χρονος δεξιός εξτρέμ με θητεία σε Παναχαϊκη, Aπόλλωνα Λάρισας, Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button