Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ίντερ – Φιορεντίνα Προγνωστικά Αγώνα 26/9/20

Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ίντερ – Φιορεντίνα Προγνωστικά Αγώνα 26/9/20

Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: H Ίντερ είναι το φαβορί και έχει προβάδισμα για το τρίποντο. Ποντάρισμα στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα ο άσος (1) με απόδοση 1.53 στην bwin bonus

 

ΙΝΤΕΡ: Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, έκανε μια αρκετά καλή πορεία πέρυσι. Τερμάτισε μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, μειώνοντας βέβαια αισθητά τη διαφορά στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου όλα είχαν ήδη κριθεί. Όσον αφορά την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, τα πήγε περίφημα, ωστόσο στον τελικό λύγισε από τη Σεβίλλη και έχασε με 3-2.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, κινήθηκε για ακόμη μια χρονιά έντονα. Ξεχώρισαν οι αφίξεις των μπακ Χακίμι (Ντόρτμουντ) και Κολάροφ (Ρόμα), αλλά και του ποιοτικού χαφ Βιδάλ (Μπαρτσελόνα). Απόψε ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή Σέριε Α.

Αγωνιστικά Νέα:Τιμωρημένος από πέρυσι είναι ο Ντε Φράι (Α, 34/4), ενώ τραυματίας παραμένει ο εύθραυστος Βεσίνο (Μ, 20/2), ο οποίος μάλιστα έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, παρότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, το ρόστερ υπέστη το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα, κάτι που σημαίνει ότι μειώνεται η γκρίνια. Το σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς δεν αλλάζει για τους «νερατζούρι», ούτε το επιθετικό δίδυμο των Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Πιθανή ενδεκάδα:(3-4-1-2): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαστόνι, Κόλαροφ – Χακίμι, Μπαρελά, Γκαλιαρντίνι, Πέρισιτς – Έρικσεν – Λουκάκου, Μαρτίνες

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας με 1-0 εντός έδρας την Τορίνο για την πρεμιέρα της Σέριε Α. Είχε τον πρώτο λόγο σχεδόν σε όλο το μέρος του αγώνα και έχασε αρκετές κλασικές φάσεις μέχρι ο Καστροβίλι να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 78΄ λεπτό. Στις μεταγραφές της, ενισχύθηκε σημαντικά για τη φετινή σεζόν, δείγμα πως έχει σαφώς πιο υψηλές προσδοκίες από πέρυσι.

Συγκεκριμένα, ξεχώρισαν οι αποκτήσεις του αμυντικού Λιρόλα (Σασουόλο), των χαφ Μπόρχα Βαλέρο (Ιντερ), Μποναβεντούρα (Μίλαν), Ντάνκαν (Σασουόλο) και του φορ Κουαμέ (Τζένοα). Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία της ματς απέναντι στην Ίντερ.

Αγωνιστικά Νέα:Εξέτισε ο Αμραμπάτ (Μ, 34/1 Βερόνα, σούπερ μεταγραφικό απόκτημα) και λογικά θα πάρει θέση στην ενδεκάδα. Αντίθετα, ο Πούλγκαρ (Μ, 37/7, εκτελεί τα πέναλτι) ανάρρωσε από Covid-19 και ενώ αναμενόταν να επιστρέψει από τη στιγμή που προπονείται, ο Ιακίνι τον θεώρησε ανέτοιμο. Το σύστημα των «βιόλα» είναι ένας… καθρέφτης αυτού της Ιντερ, με τους Κουαμέ και Ριμπερί επικρατέστερο επιθετικό δίδυμο, δεδομένου ότι παραδόξως ο Κιέζα αποδίδει στο πλάι και προσφέρει τη σχετική αμυντική ασφάλεια.

Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Ντραγκόβσκι – Μιλένκοβιτς, Τσεκερίνι, Κάσερες – Κιέζα, Ντάνκαν, Αμραμπάτ, Καστροβίλι, Μπιράγκι – Κουαμέ, Ριμπερί

Δείτε επίσης:

Διαβάστε επίσης

Back to top button